Hava Durumu

Bursaspor'un "önümüzdeki günleri?!.."

Yazının Giriş Tarihi: 30.10.2020 06:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 30.10.2020 06:00

Bursaspor en çalkantılı dönemini yaşıyor...

Belirsizlik had safhada!

Kimse ne olup bittiğini bilemiyor!..

Ve bu ortamda Başkan Kamat da aylardır sessizdi. Sonunda kulübün resmi sitesinden "mini" bir açıklama yaptı. Doyurucu olmasa da aylar sonra yapılan ilk açıklama olduğundan tamamına yer verdim:

"Çok değerli Bursaspor ailesi, içinde bulunduğumuz bu zorlu süreçte ben ve yönetim kurulu üyelerimizin gösterdiği iyi niyetli çalışmalardan dolayı kimsenin şüphesi olmasın. Biz Bursaspor ailesinin temsilcileri olarak aldığımız kararları, tamamen Bursaspor Kulübü'nün menfaatleri doğrultusunda aldığımızı bilmenizi isterim.

Oyuncularımız Serdar Özkan ve Sedat Dursun, yönetim kurulumuzun kararıyla süresiz kadro dışı bırakılmıştır. Bugüne kadar Mustafa Er hocamız ve beraberindeki teknik kadroya nasıl inandıysak bugünden itibaren daha çok güvendiğimizi belirtmek isterim. Takımdaki tüm oyuncularımıza ve teknik kadromuza sizlerin de inanarak sahip çıkmanızı rica ediyorum. Zaman içerisinde her şeyin daha iyi olacağını ve mutlaka Süper Lig'e çıkmak için her şeyi yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Önümüzdeki günlerde herkesin beklediği çok kapsamlı basın toplantısını yaparak tüm ayrıntılarıyla Bursaspor ailesini bilgilendireceğim."

Başkan Kamat'ın Bursaspor'un bu şehrin değerli markası olduğunu bildiğini düşünüyorum. Ve maalesef bu marka bu şekilde yönetilemez...

Maalesef Başkan Kamat kapsamlı basın açıklaması yapacağını üçüncü defa kamuoyuna bildirdi. Bu açıklamanı zamanını da "önümüzdeki günlerde" diyerek ucu son derece açık şekilde duyurdu.

Açıklama yapacağını açıkladı bir kez daha... Hem de önümüzdeki günlerde... Siz nereye çekerseniz artık!

Önümüzde binlerce gün var ancak Bursaspor'un o kadar günü yok Sayın Başkan!.. Bu sene Süper Lig bileti alınamazsa çok farklı formülleri düşünmek zorunda kalacağız. Bilmem farkında mısınız? Bursaspor uzun yıllar Süper Lig yüzü göremeyebilir!..

Kulübün kapısına kilit vurmak dahi ihtimal dâhilinde. En kritik sezonlarından birinin içinde Bursaspor. Mevcut TFF 1. Lig çok kalitesiz ve eğer transfer tahtasını açıp 4 iyi isim takıma katılırsa Süper Lig'e yükselmek işten bile değil!

7 hafta bir çırpıda geçti ve 2 ay sonra ilk yarı sona eriverecek. Kaybedecek 1 günü dahi yok Bursaspor'un. Eğer transfer tahtasını açacak gücünüz ya da projeniz yoksa lütfen çekilin!..

"Kayyuma kalsa daha mı iyi?" diyenlere de cevabım "Evet, daha iyi!" şeklinde... Hiç olmazsa o zaman camia silkinir ve bir şok etkisi yaşanır. Hiç olmazsa "Ne başkan ne yönetim var!" der ve her şeyi daha kolay kabulleniriz. Böylesine "Ne yaşar ne de ölü" şeklindeki vaziyet en kötüsü...

Aylar sonra açıklama yapıp sadece "Serdar Özkan ve Sedat Dursun" konusuna net olarak değinmek kabul edilebilir mi?

Bursaspor'un tek sıkıntısı bu mudur? Değildir ve zurnanın son deliğidir...

Dediğim gibi Bursaspor'un önümüzdeki günleri kesinlikle yok! Böyle bir zamana maalesef sahip değiliz!.. Beylik laflara 3 puan verilseydi şu an liderdik Sayın Kamat?!..

Önümüzdeki 2-3 hafta içinde durumunuzu gözden geçirin ve eğer Bursaspor'un önünü açamayacaksanız da lütfen bırakın. İyice gecikerek ateşe bir odun da siz atmayın!..

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.