Hava Durumu

Bursaspor'un parıldayan gençleri

Yazının Giriş Tarihi: 22.09.2020 06:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 22.09.2020 06:00

Vakıfköy patentli oyuncularıyla çıktığı Altınordu deplasmanında gülen taraf yeşil beyazlılar oldu. Arızalar vardı elbette ancak olumlu şeyler çok daha fazlaydı.

Türkiye'nin en iyi altyapılarından birine sahip ve oturmuş kadrosuyla mücadele eden bir rakibe karşı alınan galibiyet daha da anlam kazandı.

Burak Kapacak, Ataberk Dadakdeniz, Vefa Temel, İsmail Çokçalış, Ozan İsmail Koç, Çağatay Yılmaz gibi isimler üzerlerine düşeni yaptılar. Burak Kapacak daha fazlasını vermeli sadece. Çünkü o artık genç oyuncu statüsünde değil tecrübeli bir ağabey!..

Takımın ağabeyleri de sazı biraz daha ellerine alsalar, gençler çok daha kaliteli görünecek ve daha iyi sonuçlar alınacak. Özer Hurmacı, Recep Aydın ve Serdar Özkan saha içinde gençleri rahatlatan ve onlara güven aşılayan isimler olarak yer almalı.

En özel parantezi 18 yaşındaki Vefa Temel'e açmak gerek. Oyuna ikinci yarıda dâhil olan genç oyuncu sahada öyle ilginç ve zor işlere imza attı ki kocaman bir alkışı hak etti. Gelişimini doğru ellerde doğru şekilde devam ettirirse Türk futbolu bir yıldız daha kazanacak. Elbette övgüler sonrasında şımarmaması da şart. "Pablo Martin Vefa" Bursaspor'un önemli kazancı olabilir.

Pırıl pırıl gençler forma giyiyor Bursaspor'da... Transfer tahtası da açılmayacağına göre takıma destek vermek durumundayız.

Bu arada Vefa Temel'in Ali Ay yönetimi döneminde Bursaspor'a kazandırıldığını da ifade etmemiz gerek. Çokça eleştirdiğimiz Ali Ay'ın hakkını da verelim.

Ve Bursaspor yönetimi...

Öncelikle son 10 gününe girdiğimiz eksi 3 puan cezasını telafi etme sürecini başarmak durumundasınız! Bu çocukların emeğini kimsenin çöpe atma hakkı yok!.. Görevinizi layığınızla yapıp cezayı geri aldıracaksınız. Mevcut kadrodan da kimseyi satmayacaksınız bu sırada. Yoksa hiçbir anlamı kalmaz!

Bir de şöyle ticari düşünün... Bu genç takıma yapılacak yatırım ve elde edilecek iyi sonuçlar sonrasında Süper Lig bileti alınırsa, 4 gencin bonservis bedeli Bursaspor'un borcunu tamamen kapatmaya yeter.

Futbolda saha içi yatırımı her şey demektir...

Bırakın arsayı benzinliği, gençlere yatırım yapın yeter!

Kurtuluş Vakıfköy'de!..

Deliyle polemiğe giriş!

Yunan gazetesinin Cumhurbaşkanı Erdoğan'a alenen küfür içeren manşeti nedeniyle Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçti ve soruşturma başlatıldı. Hassasiyeti anlamakla birlikte delileri kendi tuhaflıklarıyla baş başa bırakmak gerektiğini de düşünüyorum.

Yunan Dimokratia gazetesinde böyle bir başlık atıldıysa sebebi akıl ve fikir eksikliğinden başkası değil. Normal düzeyde bir gazeteye kallavi parayla dahi bu başlığı attıramazsınız. Fikrin ve düşüncenin bittiği yerde ilkel davranışlar hortlar ve küfür başlar.

Mevzubahis gazeteyi hiç ciddiye almasak ve gülüp geçsek çok daha etkili bir tepki olurdu kanaatimce. "İçinde bulundukları çaresizliklerini ve acizliklerini gösteriyor işte bu küfürler" diyerek yeni navtex güle oynaya ilan edilebilirdi.

Soruşturma sonucunda Yunan gazetecilere gıyabında ceza versek nasıl uygulayacağız? Sonuç alma ihtimali var mıdır ki acaba?

Soruşturmayı öğrenen dengesizler bir küfür daha yazar şimdi! İş uzar gider...

Gereksiz yere aşağılık insanlarla temas ediyoruz kanaatimce!..

İlgili gazete hayatı boyunca yapamadığı reklamı yapacak polemik sürdükçe...

Ekmeklerine yağ sürmeseydik keşke!..

Haksız mıyım?..

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.