Hava Durumu

Bursaspor ve play-off hesapları

Yazının Giriş Tarihi: 14.07.2020 06:10
Yazının Güncellenme Tarihi: 14.07.2020 06:10

Menemen karşısında sahadan beraberlikle ayrılan Bursaspor play-off oynamayı garantiledi. Bir mucize olmazsa Altay play-off dışı kalacak. Karagümrük son takım olarak play-off trenine binecek.

Erzurum ve Adana Demir'in de haftayı galibiyetle kapatmaları dolayısıyla 2 puanlık kayıp pek üzüntü yaratmadı. Eğer Erzurum berabere kalsaydı, Menemen maçındaki hakem hataları çok ama çok karıştırırdı ortalığı!..

2 penaltı kazanılmasına rağmen verilmeyen 1 net penaltı daha vardı... Ayrıca rakibe çalınan penaltıda Seleznov ceza sahası dışındaydı. Maalesef kalitesiz hakemler pozisyonu süzmeyi beceremediler!

Fazla üzülmedik ancak su yüzüne çıkan takımsal arızalar rakiplerin iştahını açacak nitelikteydi.

Özellikle orta sahanın fazla ısırgan olmayışı ve Diarra'nın biraz zorlandığı hallerde saç baş yoldurtan ve rakibe gol ikram eden türdeki hataları rakipleri çok memnun etmiştir.

İrfan Buz'un play-off öncesinde çok daha derli toplu bir Bursaspor'u sahaya sürmesi elzem. Yoksa play-off finalini göremeyiz bu hatalarla!

Şampiyonluğunu kutlayan Hatayspor'a karşı deplasmanda alınacak bir galibiyet play-off öncesi moral olacaktır. Stressiz, gerilimsiz geçecek maç, iyi bir hazırlık imkânı İrfan Buz ve talebeleri için...

Erzurumspor ve Adana Demirspor'un alacağı sonuçlar, play-off kalanları ve eşleşmeleri belirleyecek. 3-6 ve 4-5 eşleşiyor statüye göre. Büyük bir ihtimalle Bursaspor Akhisar ile eşleşecek. Bu sezon 2 maçta da yendiği Akhisar'ı 2 maçlık seride yine geçebilir Bursaspor.

Diğer eşleşmede de Adana Demirspor ile Karagümrük mücadele edecek. Tabii Erzurumspor son hafta bir kaza yapmazsa! Kaza yaparlarsa moral olarak da biter Erzurumspor ve play-off'a da yansır elbette...

Adana Demirspor aslında şu an TFF 1. Lig'de en iyi futbolu oynayan takımlardan biri. Açıkçası ikinci sırayı alıp direkt yükselmeleri Bursaspor açısından daha avantajlı. Erzurumspor, Adana Demir'e nazaran daha iyi bir eşleşme. Adana Demir'in saha dışı gücünü ve etkisini bilmeyen yok!

İrfan Buz her geçen gün takımı daha fazla tanıyor...

Cezası biten Tayfur Bingöl geri dönüyor...

Serdar Özkan'ın sakatlığı da artık tam olarak geçecek...

Traore daha fazla sorumluluk almaya başladı...

Çağlar Şahin Akbaba sezon sonunda performans olarak tavan yapmış durumda. Aman nazar değmesin!

Ve camia futbolcuları motive etmek için her türlü fedakârlığı yapıyor.

Bunlar Bursaspor adına play-off öncesi önemli artılar...

Antrenmanda sakatlanan Özer Hurmacı'nın durumu ise net değil. Umarız play-off maçlarına kadar yetişir...

Bursaspor için son derece kritik 3 maç... Önce Akhisar'ı sonra finalde kim çıkarsa oynanacak tek maçta geçip Süper Lig biletini almak zorundayız. Üstüne basa basa söylüyorum... Zorundayız! Aksi durumu buraya yazmayı hiç istemiyorum...

Herkes yüzde yüz kapasitesini sahaya yansıtmak zorunda!..

Bu arada Hatayspor'u kutlamayı da ihmal etmeyelim. Geçen yıl da hak etmişlerdi Süper Lig'i bu yıl da...

Umarız seneye de Bursa'da Süper Lig düzeyinde konuk ederiz...

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.