Hava Durumu

Gönüllerdeki başkanlar!

Yazının Giriş Tarihi: 22.11.2018 06:42
Yazının Güncellenme Tarihi: 22.11.2018 06:42

Yerel siyasetten uzak durmak istesem de, "kim başkan olacak" sorusunda topa girmesem de AK Parti kulisleri bize kadar yansıyor. Herkes bir şey söylüyor.

  • Bana Ankara'dan bilgi geldi. Büyükşehir'e filanca gelecekmiş...
  • Genel Merkez'de tanıdık var. Fişmanca kesin diyorlar falanca ilçeye...
  • Sen öyle diyorsun ama ben öyle duymadım. O başkan kesinlikle devam etmeyecek...
  • Falanca çok iyi çalışıyor. Ankara'daymış dün...
  • Parti içinde tepki var. O başkan hayatta olmaz. Çizdiler ismini...

Gördüğüm kadarıyla herkes kendi gönlünden geçeni, "Ankara'dan duydum, 'Benden duymuş olma!' diyen bir üst düzey yetkiliden gelen haber" gibisinden gizemli hale getirerek bilgi diye veriyor.

Bazı başkanlar partililerin işlerini halletmekte yetersiz kalmışlarsa son derece doğal değil midir? Herkesin işini halledebilecek yeterlilikte bir belediye vaki midir? Birilerinin küsmesi, tepki duyması hayatın doğal akışı değil midir?

Gönüllerdeki başkanlarla, genel merkezin başkanları ne kadar örtüşecek doğrusu çok merak ediyorum. Kanaatimce başkanlık tahmininde bulunanların yüzde 80'i yanılacak. Genel Merkez ne derse o olacak. Tek kişi son sözü söyleyecek.

Temayülün de bazı seçimlerde etkili olduğunu bazılarındaysa hiç olmadığını gördük...

O zaman temayüle bakarak başkan toto oynamaktan da vazgeçelim. Tebliğ edilecek kararı bekleyelim Bursa şehri olarak. Gereksiz kulis yapıp birbirimizi üzmenin mantığı yok...

Milli ruh sizlere ömür

Bunu da gördük... Milli Takım göz göre göre küme düştü. Kimileri "Alt tarafta daha kolay takımlar var" diyerek küme düşmeden hayır çıkarma tuhaflığına girdiler. İyilerle değil de kötülerle oynaya oynaya mı geliştireceğiz futbolumuzu yahu? O zaman sürekli San Marino'yla, Lüksemburg'la veya Finlandiya ile maç yapalım. Zafere boğalım Türkiye'yi. Her hafta korna çala çala gezelim. Öyle mi?

Allah akıl fikir versin! Küme düşmek, alt lige gitmek her zaman kötüdür. Şükürler olsun taraftar küme düşmenin iyi bir şey olmadığının farkında. Henüz beyin fonksiyonlarını yitirmemişler ki Ukrayna maçında "istifa" sesleri ile yankılandı Antalya...

Demirören'in tabii istifa edeceği falan yok. Futbolumuzun başında ilelebet duracak gibi. Koltuğu terk etmesi mümkün değil. Vatan görevi verilmiş bir kere. Türkiye 3. Lig'e düşene kadar bırakmayacak. Görevden kaçmak olur mu? Yakışmaz delikanlıya!..

Millilerimizin geldiği nokta bu topraklardaki tüm futbol paydaşlarının toplam kalitesinin sonucudur. Kimse kimseyi kandırmasın. Spor medyasıyla, yöneticisiyle, menajeriyle, başkanıyla, federasyonuyla geldiğimiz noktadır. Daha fazlasını beklemek zaten eblehlik olurdu.

En çok da milli takım ruhunu kaybetmek üzücü. Ay yıldızlılar için çarpan kalplerden nerelere geldik. Onurdu milli takımda oynamak. Şimdiyse topçulara da angarya gibi geliyor!

TRT spikerleri bir heyecan katmaya çalışıyor ama yok ki ortada parlatılacak vaziyet...

Başın sağ olsun Türkiye...

Milli ruh sizlere ömür!..

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.