Hava Durumu

Kamat'a teşekkür vakti

Yazının Giriş Tarihi: 06.12.2020 06:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 06.12.2020 06:00

Ümraniye'ye 3-1'lik skorla kaybeden Bursaspor sezonun en kötü oyunlarından birini oynadı. Mücadele olarak da rakibinden hayli geride kaldı genç yeşil beyazlılar.

Gerçi maça Recep Aydın ile başlamak, 30.dakikada da Kerem'in yerine Özer hamlesi de takımın enerjisini düşürdü. Gençlerin yerine tecrübelileri tercih etti Mustafa Er ancak hamleleri sonuç vermedi maalesef.

Maçın büyük bölümünde üstün oynayan Ümraniye 3 puanı hak ederek evine götürdü.

Kalesinde 3 gol gören Ataberk, 3 de kurtarış yaptı. Kaleye söylenecek bir söz yok ancak takım savunması ve savunmanın göbeği sürekli arıza verdi. Furkan - Aykut ikilisi yerine mecburen görev alan Cüneyt- Ertuğrul ikilisi de uyum sağlayamadı haliyle. Hiç güven vermediler ve tarihi farklı bir skor da ortaya çıkabilirdi gerçekçi olursak.

Burak Kapacak'ın yerine ilk 11'de başlayan Recep Aydın'ın hangi görüntüsüyle bunu hak ettiğini sorgulamak da lazım.

Burak Kapacak'ı sadece performansla değerlendirmemek gerekli. Bursaspor'u rakip kaleye taşıyan, dikine oynayan tek isim Kapacak. Hiçbir şey yapmasa rakip bek ileri gitmekten imtina ediyor Burak Kapacak sahada varken.

Doğrusu Kapacak - Aydın değişikliği hiç olmadı ve kritik ve yoğun haftalar öncesinde de moraller bozuldu.

İlk yarı bitimine kadar 5 maç kaldı ve doğrusu görüntü hiç de iç açıcı değil.

Varlığıyla yokluğu pek belli olmayan bir Başkanı var Bursaspor'un. Hem de tarihinin en çalkantılı günlerinde.

Eğri oturup doğru konuşalım. Bursaspor'un 500-600 milyon ne kadar borcu varsa bilerek göreve geldi Kamat. Zaten halledemeyeceğini bile bile...

Kendi çapında işler de yaptı. Eksi 3 puan cezasını halletti. Tahtayı açmasını o kısa dönemde zaten beklemiyorduk.

Şimdiyse devre arası transfer tahtasını açmak zorundayız. Bu sezon yükselmek istiyorsak direk forma giyecek minimum 3 takviye şart bu takıma..

Seneye Süper Lig'den 4 takım birden düşecek ve 1.Lig çok daha zorlaşacak. Bu yüzden ikinci yarıya daha güçlü bir kadroyla girmek elzem.

Gençlere aşırı bir yükleme yaptık. Omuzlarına kaldırabileceklerinden çok fazlasını yükledik. Takviye yaparak onların da yükünü azaltmamız gerekiyor.

Erkan Kamat yönetiminin tahtayı açması da büyük bir hayal...

Yani devre arasında olağanüstü kongreyle bir şoklama şart. Mayıs ayında nasılsa kongre olacak. Erkene çekmiş gibi olacağız sadece...

Kamat başkanken kent dinamikleri sınırlı şekilde devreye giriyor. Birilerinin gerçekleri dillendirmesi lazım. Kimse geri planda kalıp Kamat'ı kahraman yapmaz.

Ezcümle; Kamat'a teşekkür etme zamanı geldi. Bursaspor'un önünü açmak istiyorsa artık görevde kalmamalı. Kongre kararı almalı.

'Bursaspor kayyuma mı kalsın' diyenlere de evet diyorum. Kayyum hiç olmazsa camiayı şoklar ve kent dinamiklerinin desteği de mecburen artar.

Kamat baştayken yarım yamalak devam ederiz.

Ne olacaksa olsun ama böyle belirsizlik olmasın...

Mali yük Kamat'ın kudretinin çok üstünde. Kimsenin girmediği yükün altına anlamsızca girdi zaten...

Artık çekilme vakti...

Tabii Bursaspor'u düşünüyorsa...

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.