Hava Durumu

Karacabey birinci lige doğru

Yazının Giriş Tarihi: 02.05.2019 06:09
Yazının Güncellenme Tarihi: 02.05.2019 06:09

Karacabey'in 'mobil başkanı' Ali Özkan 31 Mart'ta güven tazeledi. Başkanı ziyaret ederek yeni hizmet döneminde başarılar diledik.

Seçim kazanmanın hiç de kolay olmadığı bir kent Karacabey. Bu bakımdan Başkan Ali Özkan'ın başarısının altını çizmemiz gerek.

Turizmin Karacabey için önemini çok iyi bilen Başkan Ali Özkan'ın döneminde Longoz ormanlarını Türkiye'de tanımayan kalmadı.

Recep İvedik serisinin önümüzdeki günlerde gösterime girecek son filmi de Karacabey Longozu'nda çekildi.

Şahan Gökbakar da Karacabey'i mesken tuttu. Filmi izleyenler de Longoz'un yolunu tutacaktır büyük ihtimal.

Başkan Ali Özkan, Eskikaraağaç Leylek köyünün de üzerine titriyor. Son derece bakımlı bir hal aldı Eskikaraağaç yapılan yatırımlar sonrasında... Tanıtımında biraz daha etkin olunursa Karacabey ve Türkiye turizmi açısından önemli bir kazanç olacak.

Karacabey'in en önemli sorunlarından olan otopark sorununu da çözmek üzere Ali Özkan. 1 yıl içinde yatırımların meyvelerini alacaklarını ve sorunun biteceğini de müjdeledi.

Altyapıya yapılan yatırımlarda da ciddi bir artış sözkonusu. Büyükşehir desteğiyle birlikte Karacabey'in tüm altyapısı yenilenecek ve yüzler gülecek.

Karacabey'in 100 yılını kurtaracak ve ilçeyi Bursa'nın en büyükleri arasına sokacak TEKNOSAB projesinin önemini de vurguluyor Başkan Özkan:

"Bu projeye karşı çıkanları anlamakta çok zorluk çekiyorum. Hiçbir olumsuzluk düşünmüyorum. TEKNOSAB'la birlikte Karacabey 1. lige yükselecek."

Teknolojiye yatırım şart ve TEKNOSAB gibi projelerin sayısını da artırmamız lazım kanaatimce. Kurtuluş teknolojide...

Bursaspor'un en kötü döneminde Karacabey Belediyespor'un parlayarak 2. Lig'e çıkması da manidar bir durum. Biraz yönetim dersi alınsa iyi olabilir!

Bu arada Karacabey, başkanıyla okumaya da devam ediyor. Mobil Başkan öğrencilere kitap okuma alışkanlığını kazandırmak için 'Başkanımla Okuyorum' projesini tam gaz sürdürüyor.

Ezcümle; Ali Özkan'ın ikinci döneminde güzellikler şehri Karacabey'i daha da güzel günler bekliyor.

Sadece futbolda değil genel görünümde de 1. lige doğru ilerliyor Karacabey...

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.