Hava Durumu

Kongrede yine yoklar!

Yazının Giriş Tarihi: 16.06.2019 06:01
Yazının Güncellenme Tarihi: 16.06.2019 06:01

Sosyal medyaya bakacak olursanız küme düşme sonrası taraftar fena halde öfkelenmiş durumda...

Bir an önce mevcut kötü durumdan kurtulmak için başkanı seçmek zorunda bir camia...

Eleştirilmeyen kimse kalmadı. Hem de en ağır ifadelerle...

Bekliyorduk ki kongre üyeleri çoğunluğu sağlasın ve Bursaspor için adımlar çabuk atılsın. Lakin oy verecek Bursasporluyu ara ki bulasın!

Gelmesi gereken üyenin dörtte birini anca bulabildik. Trajikomik durumdayız. Kimsenin umurunda değil Bursaspor. Aday adayı olup son anda çekilenler dahi zahmet edip kongreye teşrif etmedikçe...

Ali Ay da son haftasında 1-2 para edecek futbolcuyu satarsa skandallara skandal eklenecek. Pek şahane olacak doğrusu!..

Mesut Mestan içi daha da boş bir Bursaspor teslim alabilir. Belli ki ilk günlerinde hiç de mesut olamayacak. Her türlü olumsuzluğa hazır olmalı. Kendi bahtsızlığı diyelim.

Büyük fotoğrafa baktığımızda diyeceğim sadece şudur:

Allah yeşil beyazlı renklerin yar ve yardımcısı olsun.

Microsoft'a duacıyız

Microsoft Türkiye iftarındaki dua sosyal medyada geziyor:

"En hayırlısı insanlara faydalı olandır' düsturuyla, aynı hedefte ilerleyen Microsoft ailesini, Yarabbi gelecekte teknolojik anlamda yapacakları insanlara faydaları şeylerde onlara yardım eyle. Yarabbi, gecesini gündüzüne katıp vatanımıza, milletimize, devletimize faydalı olmak için bu yolda ilerleyen Microsoft ailesine yeni başarılar ihsan eyle, onları muhafaza eyle."

Bill Gates'in sahibi olduğu şirket sanki İslam alemi ve Türkiye adına önemli bir misyon yüklenmiş gibi hissettim ve hayli duygulandım.

'Rabbim, Microsoft'un ürettiği bilumum bilgisayar ve yazılımları, şeytani virüslerden ve iblis yapısı solucanlardan koru! Format atmak zorunda bırakıp ele güne muhtaç etme Allah'ım... 13 işlemciye bile 15 kudreti ihsan eyle. Dizüstü bilgisayarların bataryaları Hızır misali çarçabuk dolsun, kaplumbağa misali yavaş bitsin. Microsoft sünnetsizlerden kurtulup doğru yolu bulsun. Tez zamanda yerli ve milli olsun.

(Bu da benim gaza gelip yaptığım ekstra duam. Microsoft Türkiye kullanabilir. İzin verdim gitti.)

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.