Hava Durumu

Yaktın Bursaspor'u Recep!

Yazının Giriş Tarihi: 23.02.2020 06:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 23.02.2020 06:00

Bursaspor beraberliğin yeteceği karşılaşmada Erzurum'da 3 puan birden bıraktı. Kaçan balık çok ama çok büyük oldu. Berabetlik durumunda ikili averaj hesabıyla ikinci sıraya yükselecek olan Bursaspor son derece talihsiz bir şekilde Erzurum soğuğunda bitime 5 dakika kala dondu kaldı...

Ah Recep vah Recep demeliyiz önce... Kulübeden gelip maçın kader adamı oldu... Recep Aydın skor 1-1 iken öyle bir gol kaçırdı ki inanılmaz. Tecrübesine ve yeteneğine lafımız yok lakin Erzurumspor'un fişini çekeceği pozisyonu yakalamışken çok daha dikkatli kullanması gerekiyordu. Erzurum seyircisi takımının aleyhine dönmüşken işi bitirecektin. Güle oynaya dönülecekti Bursa'ya!

Koca camiayı yaktın Recep!

3 puan alınacaktı 3 puan kaybedildi... 6 puan birden güme gitti dakikalar içerisinde... Affedilmez bir hataydı ve nitekim Erzurum affetmedi de...

Maçın başından bu yana savunmada çok iyi işler yapan Sedat Dursun'un da şansız bir şekilde zemin yüzünden ayağı kayınca Ömer Şişmanoğlu'un röveşata golünü izledik maalesef.

İki takım arasındaki maçlarda kazanılan puan ve goller de eşitlenince genel averaj hesabı devreye girecek puan eşitliği halinde ve Erzurumspor şu an 3 gol avantajına da sahip. Yani Bursaspor Erzurum'u altına almak için minimum 3 puan fazla toplayacak hem de rakip fileleri 4 defa daha fazla havalandıracak.

Daha 11 hafta var ligin bitimine... Daha bu değirmenin altından çok sular akacak ancak büyük bir avantajın avuçlarının içinden kaçmasına izin verdi yeşil beyazlılar.

Bu arada Seleznov'un yerde fazla kalması da Bursaspor'a büyük zarar verdi. Kimi zaman kendini gereksiz yere bıraktı golcü oyuncu gereksiz şekilde. Hal böyle olunca yalancı çobanın hikayesine döndü iş...

Erzurum'un kazandığı golün başlangıcında Batuhan, Seleznov'u dağıtan isimdi lakin hakem Ümit Öztürk, Seleznov'un o ana kadarki gereksiz hareketlerini aklına getirince pozisyonu devam ettirdi. Eğer ki VAR sistemi olsaydı gol kesinlikle iptaldi. VAR olsa da dert olmasa da anlayacağınız.

Maça dönecek olursak Bursaspor'da eksikler hayli hissedildi. Stoper orijinli Cüneyt sağ bek oynamak zorunda kaldı. Tayfun çok çalıştı lakin ikili arasında bir pas alışverişi olmayınca etkisiz kalındı. İyi bir Burak Kapacak, Erzurum'un risk aldığı bölümde çok iş yapardı. Serdar Özkan da vasatı geçemedi maalesef...

Bu arada İbrahim Üzülmez'in değişikliklerde geciktiğini de söylememiz gerek. Erzurumspor'un ekmeğine yağ sürdük diyebiliriz.

Altay maçında Shehu dönecek lakin Özer dönemeyecek... Bakalım Tahkim Kurulu Özer'in cezasını indirecek mi? Bekleyip göreceğiz...

Selçuk'un gol bulması onun adında önemliydi. Daha moralli bir Selçuk izleyebiliriz kalan haftalarda.1 hafta içinde oynayacağı 2 maçta kadroyu çok idareli kullanmalı İbrahim Üzülmez. Alınacak 6 puan arzu edilen noktaya getirebilir. Yılmak yok mücadeleye devam.

Öte yandan Bursaspor'n Erzurum karlı yollarında kaza geçiren cefakâr yeşil beyazlı taraftarlarına da büyük geçmiş olsun. Bereket versin can kaybı yaşanmadı.

Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.