Hava Durumu

3600 ek gösterge için kritik açıklama! Tarih belli oldu

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın "3600 ek gösterge konusunda, asgari ücret belli olduktan sonra komisyonu topluyoruz. Çalışmalara başlayacağız." dedi. Yalçın, ocakta ayında kamu çalışanlarının maaşlarına düzeltme yapılacağını söyleyerek, "Ocakta maaşlara yansıyacak şekilde ek protokol yapılacak" ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 06.12.2021 15:04
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2021 15:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
3600 ek gösterge için kritik açıklama! Tarih belli oldu

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ve bağlı sendikaların genel başkanları Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ile görüştü. Görüşme sonrası milyonlarca kamu çalışanını yakından ilgilendiren iki Haber geldi.

MAAŞLARA DÜZELTME GELİYOR

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın görüşme sonrası, tüm kamu görevlilerinin maaşlarında düzeltmeye gidileceğini açıkladı. Yalçın, düzenlemenin ocak ayındaki maaşlara yansıyacak şekilde olacağını söyledi.

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın "Ocak ayında memur maaşlarına yansıyacak şekilde ek protokolle alım gücünü yükseltme konusunda mutabık kaldık." açıklamasında bulundu.

3600 EK GÖSTERGE KOMİSYONU KURULUYOR

Görüşmede ele alınan bir diğer önemli onu ise 3600 ek gösterge konusuydu. Bu konu hakkında da açıklamalarda bulunan Başkan Yalçın, "3600 ek gösterge konusunda, asgari ücret belli olduktan sonra komisyonu topluyoruz. Çalışmalara başlayacağız" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.