Hava Durumu

ABD'de araç yayaları ezdi

ABD'nin New York'ta kentinde hızla giden bir araç yayalara çarptı.Olayda 1 kişi öldü, 12 kişi yaralandı. Times Meydanı'ndaki olayın terör saldırısı olup olmadığı henüz net değil.

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2017 19:44
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2017 19:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
ABD'de araç yayaları ezdi

Olay görgü tanıklarının anlattığına göre, olay bir aracın kaldırıma çıkarak yayaları ezmesiyle gerçekleşti. bazı görgü tanıkları olayın hemen ardından yaptıkları açıklamalarda sürücünün bilinçli olarak aracı üzerlerine sürdüğünü iddia etti. New York polisi ve itfaiyesinin çok sayıda görevliyle olaya müdahale ettiği ve yaralıların hastaneye götürüldüğü görüldü. Aracın şoförü kısa süre içinde gözaltına alındı.

NEW YORK İTFAİYESİ: 1 ÖLÜ 12 YARALI

Olaya kısa süre içinde müdahale eden itfaiye ekipleri daha sonra yaptıkları açıklamada, 1 kişinin hayatını kaybederken 12 kişinin de hastanelerde tedavi altına alındığını belirtti.

ABD'Lİ YETKİLİ: TERÖR SALDIRISINA DAİR ELİMİZDE BİLGİ YOK

Olay sonrası bir açıklama daha yapan ABD'li yetkililer olayın terör saldırısı olduğuna dair ellerinde bir bilgi olmadığını belirttiler. Ayrıca aynı yetkili aracın şoförünün 26 yaşında ve latin amerika kökenli olduğunu ve alkol testine gönderildiğini söyledi. Yetkili ayrıca zanlının daha önce alkollü araç kullanmaktan ehliyetine el konduğunu ifade etti

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.