Hava Durumu

Acı haberler peş peşe geldi... 2 asker, 1 polis şehit

Milli Savunma Bakanlığı Pençe-Kilit operasyon bölgesinde, P.Uzm.Çvş. Furkan Gök'ün şehit haberinden sonra ilerleyen saatlerde MSB'den bir acı haber daha geldi. MSB, Piyade Teğmen Bekir Can Kerek şehit olduğunu duyurdu. Son dakika haberi olarak EGM, Fırat Kalkanı Bölgesinde teröristlerin saldırısında Özel Harekat Polisi Aytaç Altunörs'ün şehit olduğunu bildirdi.

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2022 00:13
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2022 00:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Acı haberler peş peşe geldi...  2 asker, 1 polis şehit

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe- Kilit Operasyonu'nda teröristlerle çıkan çatışmada yaralanan Piyade Uzman Çavuş Furkan Gök'ün, kaldırıldığı hastanede şehit olduğunu açıkladı. İlerleyen saatlerde bir acı haber daha geldi. MSB, 22 Nisan 2022 tarihinde, teröristlerle çıkan çatışmada Piyade Teğmen Bekir Can Kerek şehit olduğunu bildirdi. Son dakika haberi olarak ise EGM, Fırat Kalkanı Bölgesinde teröristlerin saldırısında Özel Harekat Polisi Aytaç Altunörs'ün şehit olduğunu duyurdu.

Bakanlıktan yapılan ilk açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Pençe- Kilit operasyon bölgesinde, 22 Nisan 2022 tarihinde, teröristlerle çıkan çatışmada kahraman silah arkadaşımız Piyade Uzman Çavuş Furkan Gök yaralanmış, derhal hastaneye sevk edilmiş, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz."

ACI HABER KAHRAMANMARAŞ'TAKİ BABA OCAĞINA ULAŞTI

Şehit olan Piyade Uzman Çavuş Furkan Gök'ün acı haberi, Hasancıklı Mahallesi'nde yaşayan ailesine Onikişubat Kaymakamı Serkan Keçeli ve askeri yetkililer tarafından verildi.

Osman Gök ve Döndü Gök, oğullarının şehit haberiyle gözyaşlarına boğuldu.

Acı haberi duyan şehidin yakınları ve komşuları eve akın etti. Eve ve evin olduğu sokağa Türk bayrakları asıldı.

MSB'DEN BİR ACI HABER DAHA

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, teröristlerle çıkan çatışmada Piyade Teğmen Bekir Can Kerek'in şehit olduğunu bildirdi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, Piyade Teğmen Kerek'in Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde bugün teröristlerle çıkan çatışmada şehit olduğu belirtildi.

Açıklamada, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz." ifadelerine yer verildi.

AİLESİNE ACI HABER VERİLDİ

Askeri yetkililer, Merkezefendi Kaymakamı Adem Uslu, Pamukkale Kaymakamı Uğur Bulut, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Kadriye Özer Bici ve sağlık ekipleri, 28 yaşındaki teğmenin şehadet haberini vermek için Kayalar Mahallesi'nde ikamet eden ailesinin yaşadığı apartmanın önüne geldi.

Yetkililer burada baba Salih Kerek (60) ve anne Elif Kerek'e (58) şehadet haberini verdi. Şehidin baba evi ve sokağa Türk bayrakları asıldı, taziye çadırı kuruldu. Şehidin eşi Gamze Kerek'in (28) İzmir'de ailesiyle yaşadığı belirtildi.

Şehit Kerek'in naaşının yarın Müftü Ahmet Hulusi Efendi Camisi'nde düzenlenen cenaze törenin ardından toprağa verileceği belirtildi.

SON DAKİKA: EGM, ÖZEL HAREKAT POLİSİ AYTAÇ ALTUNÖRS'ÜN ŞEHİT OLDUĞUNU DUYURDU

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), Fırat Kalkanı bölgesinde yer alan Mare Soran'da, teröristlerce yapılan roketli saldırıda özel harekat polisi Aytaç Altunörs'ün şehit olduğunu açıkladı.

EGM'den yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Fırat Kalkanı harekat bölgesinde yer alan Mare Soran'da, PKK/PYD'nin kontrolündeki bölgeden, kontrol noktasına teröristlerce düzenlenen roketli saldırıda, kahraman özel harekat polisimiz Aytaç Altunörs şehit olmuştur. Kahraman şehidimize Allah'tan rahmet dileriz. Ailesi, teşkilatımız ve milletimizin başı sağ olsun."

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, sosyal medya üzerinden, Aytaç Altunörs'ün ailesine, polis teşkilatı ve Türk milletine başsağlığı dileğinde bulundu.

BAKAN SOYLU'DAN ŞEHİT POLİS İÇİN TAZİYE MESAJI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, şehit özel harekat polisi Aytaç Altunörs için sosyal medya hesabından yayınladığı taziye mesajında, şunları kaydetti:

"Fırat Kalkanı Harekat Bölgesindeki Mare Soran'da, PKK/PYD'nin kontrolündeki bölgeden atılan roket sonucu şehit düşen kahraman özel harekat polisimiz Aytaç Altunörs'e Allah'tan rahmet, ailesi, Emniyet Genel Müdürlüğü ve milletimize başsağlığı diliyorum. Şehidimizin makamı ali olsun inşallah."

AİLESİNE ŞEHADET HABERİ VERİLDİ

Şehit olan özel harekat polisi Aytaç Altunörs'ün Malatya'daki ailesine şehadet haberi verildi.

Yeşilyurt ilçesi Barguzu Caddesi'nde yaşayan şehidin ailesinin evinin önüne taziye çadırı kuruldu. Şehidin evinin bulunduğu caddeye Türk bayrakları asıldı.

Şehidin ailesini, yetkililerle mahalle sakinleri teskin etti. Törenin, yarın ikindi namazını müteakip şehitlikte yapılması planlanıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.