Hava Durumu

Adalet yürüyüşü 5.gününde

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, "Adalet Yürüyüşü'nün 5. gününe başlamadan önce düzenlenen basın toplantısında konuştu. CHP Lideri "İnatla, kararlılıkla, azimle adalet için, 80 milyon için yürüyeceğim..." ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 19.06.2017 12:26
Haber Güncellenme Tarihi: 19.06.2017 12:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Adalet yürüyüşü 5.gününde

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nun tutuklanmasına tepki yürüyüşünün beşinci gününün sabahında, Kızılcahamam Orman İşletme Şefliği yakınlarında hazırlanan konaklama alanında açıklamada bulundu.

Yürüyüşlerinden son derece memnun olduğunu belirten Kılıçdaroğlu, adalet kavramına verdikleri önemi artık bütün dünyanın bildiğini söyledi.

Adalet, hak ve hukukun birbirinden ayrılmaz kavramlar olduğunu ifade eden Kılıçdaroğlu, herkes için adalet, hak ve hukuk istediklerini dile getirdi. Kılıçdaroğlu, şunları kaydetti:

"Kimseye zarar vermiyoruz, kimseye kötü söz söylemiyoruz, yan bakmıyoruz. 80 milyonunun bir arada, kardeşçe, huzur içinde yaşamasını istiyoruz. Bize saldırılar olabilir, bizi eleştirenler, kızdırmak isteyenler olabilir, hepsinin canı sağ olsun. Ben inatla, kararlılıkla, azimle adalet için yürüyeceğim 80 milyon için. Dün yürüşümüzün büyük bir kısmını yağmur altında yaptık, gelip geçen kamyonlar, minibüsler, özel arabalar belki şöyle düşünmüşlerdir, 'Bu yağmurun altında, bu insanlar niye yürüyor?' Onlara şunu söylemek isterim; Biz, adalet için yürüyoruz. İnsan varsa bir yerde, adalet de olmak zorundadır."

CHP'LİLERE ACI HABER

Öte yandan CHP'nin Adalet Yürüyüşü'nün 4'üncü gününde, CHP Mamak ilçe teşkilatından Hasan Tatlı adlı vatandaş kalp krizi geçirmişti.

Birkaç kez kalbi duran Tatlı, hayata döndürülmüş, ardından Ankara'ya sevk edilmişti. Dün yoğun bakıma alınan SGK emeklisi Tatlı kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

"7-8 DEFA GERİ DÖNDÜ" DEMİŞTİ

CHP Ankara Milletvekili Murat Emir dün yaptığı açıklamada "Hasta aniden kalp krizi geçiriyor, yere yığılıyor o sırada. Hemen arkadaşlar Kazan Devlet Hastanesi'ne intikal ettiriyor. Kalp krizi, enfaktrüs geçiriyor, kalbi tamamen durmuş durumda. Ama sonrasında doktorların müdahalesiyle 7-8 defa geri dönüyor ve şu anda tıbbi tedavisi devam etiyor. Kroner yoğun bakım gerektiren bir hastane için Ankara'daki daha büyük bir hastaneye sevk edildi. Hayati tehlikesi son derece kritik" demişti.

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.