Hava Durumu

AK Parti'nin başı bu enişte ile de derde girdi!

CHP Bursa Milletvekili Dr. Ceyhun İrgil'in adalet yürüyüşüne sadece CHP'lilerin değil, her siyasi görüşten vatandaşın katıldığını söylemesi üzerine gözler, AK Partililere çevrildi.

Haber Giriş Tarihi: 21.06.2017 07:42
Haber Güncellenme Tarihi: 21.06.2017 07:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
AK Parti'nin başı bu enişte ile de derde girdi!

Yazarımız Cennet Cankılıç bugünkü yazısında, AK Parti Genel Başkanı'nın eniştesinin de yürüyüşe destek verdiğini söyleyip durumu sert bir dille eleştirdi.

Son olağanüstü büyük kongrede önce MKYK listesine giren, ardından da MYK'da İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak görev alan İstanbul Milletvekili Revza Kavakçı'nın ablası Merve Kavakçı'nın son eşi Prof. Dr. Cihangir İslam.

Son birkaç gündür sosyal medyada takip ediyorum. Ablası Merve Kavakçı'nın eşi ve daha önce FETÖ operasyonları kapsamında KHK'dan üniversite ile ilişiği kesilen enişte Prof. Dr. Cihangir İslam'ın hem FETÖ bağlantısının olması hem de Adalet Yürüyüşü'nde en ön saflarda yer alması, açıkçası AK Parti cephesinde müthiş tepkilere yol açtı. Damatlardan sonra enişte ile olan bu kadar bağlantı ve ilişkiler de sorgulanmaya başlandı...

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.