Hava Durumu

Akşener Bursa'da konuştu: Bizimle ilgili yanlış yapanlar yanıldı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Bursa’nın İnegöl ve Yenişehir ilçelerinde esnaf ziyaretlerinde bulundu. Akşener daha sonra katıldığı iftarda, “Bizimle ilgili yanlış yapanlar yanıldı. Çok az kaldı, o seçim gelecek ve o seçim sandığında birinci parti olarak çıkacağız” şeklinde konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 14.04.2022 23:02
Haber Güncellenme Tarihi: 14.04.2022 23:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Akşener Bursa'da konuştu: Bizimle ilgili yanlış yapanlar yanıldı

Akşener’e ziyaretlerde partisinin TBMM Grup Başkanı İsmail Tatlıoğlu, İl Başkanı Selçuk Türkoğlu ve ilçe başkanları eşlik etti. İlk olarak İnegöl ilçesinde esnafla buluşan Akşener, Atatürk Bulvarı üzerinde toplanan kalabalığa seslendi. Akşener, “Tam 20 Ocak 2020’den beri ben şehir şehir, esnaf esnaf, ilçe ilçe geziyorum. Bu geziye çıkma nedenim, Türkiye’de çok uzun yıllardır şuculuk, buculuk üzerinden siyasetçiler birbirimizi kutuplaştırarak, birbirimize düşman edilerek, komşuyu komşunun karşısına dikerek, çok kolay oy alıyorlar. Halbuki dertlere getirilen çözüm üzerinden rekabet etsek, siz kazanırsınız” dedi.

 

‘SEÇMEN ÇANTADA KEKLİK OLMAMALI’

Sokağın ve esnafın nabzını tutmak için 2 yıldır gitmedik yer bırakmadığını söyleyen Akşener, “Herkes İnegöl’e gelip, burada aranızda bir kamyon polis olmadan sizle görüşecek. Siz bizi tartacaksınız. Hangimiz uygunsa, hangimiz size daha doğru çareler üretmişsek onu destekleyeceksiniz. Yapmaya çalıştığım şey, seçmenin velinimet olmasıdır. Çantada keklik olmaktan, cepte keklik olmaktan çıkmasıdır. Bunun için besicinin derdini bileceksin, çözüm üreteceksin. İşsiz gencin, torpil bulamayan gencin derdini bileceksin, çözüm üreteceksin. Esnafın derdini bileceksin. Siftahsız dükkan kapatmanın ne manaya geldiğini bileceksin, çözüm üreteceksin. Elektrik paralarından şikayet eden esnafın, ev kadının ve besicinin, çiftçinin derdini bileceksin, çözüm üreteceksin. Çiftçilik, tarım bitti. Dışarıdan ithal ederek, savaş olan Ukrayna’dan çiçek yağı ithal ediliyor. Ayıptır ya ayıptır. Bununla övünüyorlar. Devlet olmanın özelliği, görevi, aç açıkta insan bırakmamaktır. İstiklal savaşının olduğu yıllarda yanmış yıkılmış bir ülkede aç ve açıkta insan bırakmamak için çaba gösterenlerin bugünkü evlatlarıysak, bugünkü torunlarıysak elbette o görevi yerine getirmeliyiz.”

 

Akşener, ziyaretlerin ardından, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi (AKKM) Fuar Alanı’nda düzenlenen iftar programına katıldı.

Akşener, konuşmasında şunları söyledi: "Sizlerin dirayeti ve cesaretiyle bugün buradaysak, sizler bu salonu şereflendirdiyseniz, inanıyorum ki bütün gıcıklıklara rağmen 13’üncü Cumhurbaşkanı Millet İttifakı’nın adayı olacak. Bizimle ilgili yanlış yapanlar yanıldı. Çok az kaldı, o seçim gelecek ve o seçim sandığından Allah’ın izni, sizin iradeniz ve milletimizin teveccühü ile birinci parti olarak çıkacağız. Sandıkları kapatacağız ve Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı olan arkadaşımız, 13’üncü Cumhurbaşkanı olacak."

 

 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.