Hava Durumu

Altepe'nin Bursaspor sevgisi

Eskişehirspor şu sıralar zor durumda. Süper Lig'e çıkmaya kendisini şartlandırmış kentte, yaşanan hayal kırıklığı öyle kolay atlatılacak gibi görünmüyor. Halil Ünal Yönetimi de ekonomik darboğazda olan kulübü düzlüğe çıkarmak için belediye başkanı Yılmaz Büyükerşen'in kapısını çalıyor.

Haber Giriş Tarihi: 22.06.2017 14:42
Haber Güncellenme Tarihi: 22.06.2017 14:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Altepe'nin Bursaspor sevgisi

En başından beri  spora mesafeli durup, Eskişehirspor'a yardım etmeye sıcak bakmayan Büyükerşen'in yanıtı haliyle olumsuz oluyor. Büyükerşen sisten sıkıntısının yaşandığını belirterek, dernek sistemi ile futbolun yönetilemeyeceğini, kulübün şirketleşmesi gerektiğini savunmuş.

Konuyla ilgili görüşlerini bugünkü köşesinde dile getiren yazarımız durum üzerinden, Bursaspor'a sevdasıyla hep ön planda olan Büyükşehir belediye başkanı Recep Altepe'yi anlattı:

"Ben başka bir Anadolu şehrinde, yakasında kulübünün rozetiyle 24 saat dolaşan ikinci bir belediye başkanı görmedim.

Sürekli sporun ve Bursaspor'un içinde; kulübe ekonomik anlamda nasıl yardımcı olabilirim diye de yoğun mesai harcıyor. Sporu, Bursaspor'u bu kadar seven bir başkanla çalışmak şanstır şehrimiz için.

Yılmaz Büyükerşen Eskişehirsporlu yöneticilere randevu vermemek için sekreterine 'yerinde yok' dedirtirken; bizde Recep Altepe'nin kapısı Bursaspor'la Bursasporlulara neredeyse 24 saat açık"

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.