Hava Durumu

Amaçları MHP'yi teslim almaktı!

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, partisindeki kongre tartışmalarına yönelik "MHP'yi mahkeme koridorlarına düşürenlerin asıl amacı iç muhalefet değildir. Amaç MHP'yi ya imha ya da teslim almaktır" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 27.06.2017 08:53
Haber Güncellenme Tarihi: 27.06.2017 08:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Amaçları MHP'yi teslim almaktı!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bursa İl Başkanlığı, bayramlaşma programı düzenledi. Programa MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, MHP Bursa İl Başkanı Tevfik Topçu, Ülkü Ocakları İL Başkanı Kasım Güler, ilçe başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

Programda konuşan Genel Sekreter İsmet Büyükataman, "1 Kasım seçimleri sonrası Sayın Genel Başkanımız neden hedef yapıldı? Kimler ülkücü camianın aklını bulandırma gayreti içine girdi. 7 Haziran'dan 1 Kasım'a kadar camiamızda sistemli bir şekilde kimler kara propaganda yaptı? 1 Kasım seçimlerinde partimiz başarısız olsun diye kimler hangi ihanetleri ortaya koydu? Aziz dava arkadaşlarım, ülkemizin ve ülkümüzün geleceği ve teminatı adına bu soruları çok iyi düşünüp analiz etmeliyiz. Bunların cevapları bellidir. Ülkücüler feraset sahibidir. O sebeple ülkücüler tehlikeyi çok iyi görmüş, bu tezgâhları kuranlara prim vermemiştir. Kim, Türk milletinin düşmanıysa elbette ki Milliyetçi Hareketi de düşman bilecektir. Kim, yurdumuzun birliğine göz dikecekse elbette ki önce milliyetçileri, önce ülkücüleri hedefine alacaktır.  Unutmayalım ki, bir gün bizimle uğraşan alçaklar şayet artık etrafımızda dolaşmıyorlarsa,  Unutmayalım ki, ülkücülük ve ülkücüler üzerinde yürütülen fitne ve fesat eğer son bulmuşsa; işte o zaman ihanetin bile ciddiye almadığı sıradan bir topluluğa dönüşmüşüz demektir. İşte o zaman ülkemizin yıkılmadık hiçbir değeri, ayakta duran hiçbir temeli kalmamış demektir. İşte o zaman, Allah muhafaza, Türkiye bölünmüş, Türk milleti dağılmış hain emeller isteklerine ulaşmış demektir. Çok şükür ki, milletin güvencesi olarak hala ayaktayız. Çok şükür ki, ayakta kalmış son kale olarak hala varız. Ve tıpkı kutlu ceddimize yakışır şekilde şer odaklarına hala korku salıyoruz. Türkiye üzerine oyun kuranların ilk olarak MHP'yi hedef seçmesi bu nedenledir. Son yüzyıldır senaryo aynıdır. Partimiz üzerinden hesap yapanların, "değişim", "dönüşüm" ve "yeni" gibi sihirli sözcüklerin arkasına sığınarak ülkemizi sürüklemek istedikleri nokta, batılı emperyalist güçlerin Osmanlı'nın yıkım projesinin ismi olan "Şark Meselesi"nin izlerini taşımaktadır" dedi.

OLAĞAN KONGRE SÜRECİ DEVAM EDİYOR

Büyükataman, "19 Haziran 2016'da yapılan korsan kurultay ve bu sözde kurultayda alınan kararlar, adil ve tarafsız mahkeme tarafından yok sayılmıştır. Türk milleti adına yargı yetkisini kullanan bağımsız Türk mahkemelerinin kararlarını tartışmak, bunlara siyasi etki izafe etmek hukuk anlayışımızla bağdaşmaz. Belli ki FETÖ, MHP'de aradığını bulamayınca gözünü partimizin tabanına dikmiştir.  Bu ihanet şebekesi, şimdi de sözde muhalifleri kullanarak partileşme ve milliyetçi-muhafazakâr oyları sözde "hizmet" çatısı altında toplama hesapları yapmaktadır. Milliyetçi-muhafazakâr seçmen, adalet ve hukuk gibi kavramlar üzerinden avlanmaya çalışılmaktadır. 15 Temmuz ihanet kalkışması öncesinde FETÖ'cü yargı mensuplarının desteğiyle olağanüstü kurultay için mahkemelerden karar çıkartanlar; FETÖ'cüler ayıklanınca öksüz ve yetim kalmışlar, durum aleyhlerine dönmüştür. Bölücü terör örgütü PKK'nın siyasi kanadına kol kanat gerenlerin ve FETÖ ile dayanışma içine girenlerin kirli işbirliği yollara serilince yolları aşındırma eylemleri başlatılmıştır. 15 Temmuz kalkışmasında verilen şehitler ve sonrasındaki Yenikapı Ruhu bile bunların kirli ruhlarını arıtamamıştır. "Ülkede adalet yok." çığlıkları bu yüzdendir. 2016 Haziran'ında FETÖ destekli mahkeme kararlarına sevinirken Twitter'dan "Hukuk ve adalet arayışını, büyük bir olgunlukla göstererek hukuki haklarımızı almayı başardık." diye yazanlar, bugün FETÖ'süz yargıda adalet tecelli edince "Adaletin ruhuna el Fatiha." paylaşımında bulunmuşlardır. Yargı kimin aleyhinde karar verirse o, adaletsizlikten söz etmektedir. Yargı kimin lehinde karar verirse o, adaletin tecellisinden dem vurmaktadır. Okyanus ötesinde adalet arayanlar elbette ki adil hâkimlerin verdiği karardan rahatsızlık duyacaktır. Tarlalarda yapılan kongrelerden sonuç alınamayacağını belli çevreler nihayet öğrenmiş olmalıdır. MHP'yi mahkeme koridorlarına düşürenlerin asıl amacı iç muhalefet değildir. Amaç MHP'yi ya imha ya da teslim almaktır. Bu karar hamdolsun buna da set çekmiştir. Olağan kurultay sürecimiz halen devam etmektedir. Bu kapsamda, 732 ilçe 44 il kongremizi tamamladık, inşallah bir büyük şölenle de 18 Mart 2018 tarihinde 12. büyük kurultayımızı yapacağız" dedi.  (Turgay Akbulut)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.