Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği'nin (BAL-GÖÇ) 18. Olağanüstü Genel Kurul toplantısında tartışma çıktı. Tansiyon yükselince Genel Kurul ertelendi.
Haber Giriş Tarihi:
Haber Güncellenme Tarihi:
https://www.yenidonem.com.tr/

Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği üyeleri, yeni başkanlarını seçmek için Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde toplandı.
Kongreyi takip eden yazarımız Yasemin Güler, olayları canlı canlı aktardı. BAL-GÖÇ 18. Olağanüstü Genel Kurul toplantısında 642 üyenin aidat sorunu nedeniyle oy kullanıp kullanamayacağına yönelik tartışma çıkınca ortalık bir anda karıştı. Genel kurulda oy kullanabilecekleri halde listede isimleri görünmeyen üyeler, duruma tepki gösterdi.
Bursa AKKM'de gerçekleşen Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği'nin (BAL-GÖÇ) 18. Olağanüstü Genel Kurul toplantısında gergin anlar yaşandı. pic.twitter.com/UsIwh9WdpX
— YeniDönem Gazetesi (@Yenidonemgzt)
March 13, 2022 Divan Başkanlığı seçimlerinde “ortak bir divan oluşturalım” fikri ortaya atılırken büyük bir tartışma çıktı ve Sabri Mutlu Divan Başkanı seçildi. Hüsamettin Çınar ise konuşmak istemediğini belirterek Divan Kurulu üyeliğinden istifa ettiğini duyurdu.
Mustafakemalpaşa eski belediye başkanı ve Divan üyesi Sadi Kurtulan da bu seçimin yönetilemeyeceğini belirtti. Divan dağılırken adaylar bir araya geldi ve kurulun ileriki bir tarihe ertelenmesi kararlaştırıldı.
Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği'nin (BAL-GÖÇ) 18. Olağanüstü Genel Kurul toplantısında gergin anlar yaşandı. Bunun üzerine kurul ertelendi. pic.twitter.com/rNPJy0BDt5
— YeniDönem Gazetesi (@Yenidonemgzt)
March 13, 2022