Hava Durumu

Ankara Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nden kiralık gayrimenkul ilanı

Ankara'nın Çankaya ilçesinde, Ankara Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından gayrimenkul, ihale yöntemiyle kiraya verilecek.

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2022 14:50
Haber Güncellenme Tarihi: 19.05.2022 14:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Ankara Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nden kiralık gayrimenkul ilanı

Basın İlan Kurumu’nun www.ilan.gov.tr internet sitesinde yer alan duyuruya göre,

İhale Meşrutiyet Mahallesi, Atatürk Bulvarı No:133 Bakanlıklar-Çankaya/ANKARA adresinde bulunan ANKARA VAKIFLAR BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ İhale Salonunda sıra ile yapılacaktır.         

Taliplilerin ihaleye girebilmeleri için hizalarında yazılı geçici teminat makbuzu ile birlikte, kimlik suretleri ile şirket olarak gireceklerden; Ticaret Sicil Gazetesi, Faaliyet Belgesi ile İmza Sirkülerinin aslı veya noterden tasdikli suretleri ile, dernek/kooperatif/vakıf ise yönetim kurulu kararı, faaliyet belgesi ve yetki belgesi ile birlikte en son ihale saatine kadar Ankara Vakıflar Bölge Müdürlüğü ihale bürosuna müracaat etmesi gerekmektedir. Geçici teminat mektubu ile müracaat edecekler ise, (Teminat Mektubunu Limit dâhili ve süresiz) teyit yazısının aslını da mektupla beraber elden getireceklerdir.  (İhaleye gireceklerin Mernis kaydı sorgulanacak olup, Mernis üzerinde kaydı olmayanlar ihaleye kabul edilmeyeceklerdir.)  

Detaylı bilgi için tıklayınız!

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.