Hava Durumu

Bursa'da servis beklerken canından olmuştu! O kadının ailesi konuştu

Bursa'da polisten kaçan suç makinelerinin hayattan kopardığı İrem'in hikayesi yürekleri dağladı. Acılı aile, genç kızın yasını tutuyor. 

Haber Giriş Tarihi: 05.09.2021 15:21
Haber Güncellenme Tarihi: 05.09.2021 15:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da servis beklerken canından olmuştu! O kadının ailesi konuştu

Alemdar Mahallesi'nde polisten kaçan iki suç makinesi, akaryakıt istasyonu önünde bekleyen İrem Özdemir'e (24) çarpınca ölümüne neden olmuştu. Genç kız ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede yapıllan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı. Otomobilde yapılan aramada ise, iki farklı sahte plaka, ruhsatsız tabanca, pompalı tüfek ve uyuştucu ele geçirilirken zanlılardan  Ünal Bilici'nin 25, sürücü İsmail Kuşaslan'ın da 6 ayrı suç kaydı olduğu tespit edilmişti.

İREM MİMARLIK YAPIYORDU

Kestel Alaçam'da gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlanan İrem'den geriye, iki yıl önce aldığı diploma, üniversitede yaptığı projeler ve çekilen fotoğrafları kaldı. İrem Özdemir'in, olay günü yol kenarında, akşam yemeği için otomobiliyle gelecek olan arkadaşını beklediği öğrenildi.

BABASI  OTOMOBİL ALACAKTI

Acılı baba Mehmet Özdemir, kızının mimarlık eğitimi gördüğü üniversiteden iki yıl önce mezun olup Bursa'da özel bir şirkette çalıştığını belirterek, "Eğer ölmeseydi, bugün ona sürpriz yapıp otomobil alacaktım. O da bana 2023 yılında piyasaya çıkacak yerli otomobilimiz TOGG almak istiyordu. Hayalleri yarım kaldı, ihmali olan herkesten şikayetçi olacağız" dedi.

ANNEYLE SON GÖRÜŞME

Kazayı, olaydan hemen sonra öğrendiğini söyleyen anne Zeynep Özdemir, "Biri, kaza yerinde kızımın telefonundan beni arayıp, 'İrem'in annesi misiniz?' dedi, 'Evet' dedim. 'Kızınız kaza yaptı, araba çarptı' dedi. Sesini duymak istediğimi söyleyince, oradan seslenen İrem, 'Anne seni seviyorum' dedi. Sonra yeğenimi aradım. Birlikte hastaneye gittik. Orada, sedyenin üzerindeydi. Bir oraya bir buraya götürüyorlardı. Kimse yoktu yanında. Bilinci yerindeydi, 'Anne çok acıyor, iğneler de fayda etmiyor' diyordu ama gitti işte. Ne yaşam dolu, ne eğlenceliydi. Çok başarılı bir kızdı, çok hayalleri vardı. Öldü yavrum. Her şey eksik kaldı. Nasıl geçecek bu hayat? Suçluların en ağır cezayı almasını istiyorum" diye konuştu.

İrem'in, stajyer avukat olan kardeşi Ahmet Özdemir ise, bunca suç kaydı olan kişilerin nasıl dışarda olabildiğini sorgulayarak, "İrem, çok başarılıydı. Birçok hayali vardı. Biz, adaletin tecelli etmesini istiyoruz. Bu, kız kardeşimi geri getirmeyecek ama en azından başkalarının canını koruyacak. İçimiz rahatlayacak" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.