Hava Durumu

Gürültü cinayetinin detayları ortaya çıktı

Zonguldak'ta tartıştığı komşularına baltayla saldırarak bir kişinin ölümüne bir kişinin de yaralanmasına neden olan zanlı Mert Serkan Lülleci (24) tutuklandı. Lülleci'nin psikolojik sorunları olduğu ve komşularıyla daha önce de gürültü nedeniyle tartıştıkları öğrenildi

Haber Giriş Tarihi: 09.08.2022 10:16
Haber Güncellenme Tarihi: 09.08.2022 10:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Gürültü cinayetinin detayları ortaya çıktı

Zonguldak'ta edinilen bilgiye göre Devrek ilçesinde Mert Serkan Lülleci'nin (24) apartmandaki komşuları Hacer Alkan ve eşi Aydın Alkan'a baltayla saldırmasının ayrıntıları ortaya çıktı.

GÜRÜLTÜ NEDENİYLE TARTIŞMA YAŞANMIŞ

Apartmanda yaşanan gürültü konusundan dolayı daha önce aralarında husumet bulunan komşularına saldıran Mert Serkan Lülleci; Hacer Alkan'ın ölümüne, eşi Aydın Alkan'ın ise ağır yaralanmasına sebep oldu.

OLAYDAN SONRA KAÇTI AMA YAKALANDI

Olay sonrası kaçan ancak ailesine ait başka bir ikamette kıskıvrak yakalanan zanlı Mert Serkan Lülleci'nin psikolojik sorunlar yaşadığı öne sürüldü.

ZANLI CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Emniyetteki işlemlerinin ardından Devrek Adliyesi'ne çıkartılan zanlı, mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

GÖZYAŞLARI İÇİNDE TOPRAĞA VERİLDİ

Hacer Alkan'ın cenazesi ise sevenlerinin gözyaşları eşliğinde toprağa verildi.

Tedavisinin ardından eşinin cenaze namazına katılmak üzere ilçeye gelen Aydın Alkan ise tabutun başında dakikalarca gözyaşı döktü.

"EŞİM OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ"

Kara saplı bir bıçakla bana saldırdı. Bıçağı bana vurdu, bunu ittim. Bu kaydı, bıçağa ayağımla bastım, o beni tekrar itti. Bıçağı alıp ikinci sefer vurdu. Boynuma, enseme geldi. Enseme vuruşuyla birlikte ben bunu yine ittim, dışarı kaçtım. Bağırdım dışarıda, 'Cankurtaran yok mu? Eşim gitti, eşim öldü. İsmail'in oğlu öldürdü. Kendisi içeride' dedim. Hemen ambulans geldi. Bizi hastaneye kaldırdılar, çünkü olay yerinde eşim hayatını kaybetmişti" dedi.

"ONU ÖLDÜRDÜM, SIRA SENDE"

Lülleci´nin kendisine saldırırken eşine küfür ederek, "Onu öldürdüm sıra sende" dediğini söyleyen Alkan, "İçeriden İsmail Lülleci bağırdı, 'Temizledin mi ikisini birden?' diye, oğlu soruya cevap vermedi. Evde iki kişi olduğunu biliyorum, çünkü kapı kapandı. Sonra İsmail Lülleci'nin oğlu merdivenin altında tuzak kurmuş sonra bana saldırmaya başladı" diye konuştu.

DAHA ÖNCE ŞİKAYETÇİ OLMUŞLAR

Apartmanın ortak kullanım alanları, aidatlar konusunda yaşanan sıkıntılar nedeniyle sorun yaşadıklarını bu nedenle Lülleci ailesinden şikayetçi olduklarını belirten Alkan, "Daha önce savcılıkta dosyalarımız, karakolda ifadelerimiz vardı. Savcılıkta 3-4 tane bunlarla ilgili dilekçemiz var. Bize küfrettiğine dair, bizi taciz ettiğine dair, bize `Sizi öldüreceğim, keseceğim' diye videolar var. Bu görüntüler olduğu halde savcılık bu konuda işlem yapmadı, üzerine gitmedi. Bunlarla ilgili hiçbir ceza verilmedi." dedi.

"YAPAN OĞLU AZMETTİRİCİ BABASI"

Vücudunun çeşitli yerlerine 50'ye yakın dikiş atılan Alkan, yakınlarıyla hastaneye doktor kontrolüne geldi. Eşini kaybetmenin acısıyla sık sık gözyaşlarına boğulan Alkan, şikayetçi olduğunu ifade ederek, "Canım gitti benim, bir tanem gitti. Adli makamlara güveniyorum. Ne ceza verileceğini de tahmin ediyorum. Bu bunun yanına kalmasın. Adalet yerini bulsun. 5-6 seneyle 10- 20 seneyle bırakılmasını istemiyorum. Yapan oğlu, azmettirici babası" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.