Hava Durumu

Asiye'yi vahşice öldürmüştü! “Cinayet sonrası geldi, 'karnım aç'" dedi

Esenler’de 19 yaşındaki Asiye’yi başından vurarak öldüren katil zanlısı Ümit Karakoyun cinayeti kıskançlık yüzünden işlediğini söylemişti. Zanlının arkadaş Ç.E., polise verdiği ifadede, ''Sigara aldık. Ümit ve bir abi buraya geldi. Karnım aç dedi. Buraya geldik. Silahı belindeydi. Ben yerde oturdum. Ümit de buradaydı. Silahı ne yaptığını ben görmedim'' ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2022 15:19
Haber Güncellenme Tarihi: 06.05.2022 15:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Asiye'yi vahşice öldürmüştü! “Cinayet sonrası geldi, 'karnım aç'" dedi

Kahreden olay 4 Mayıs günü Esenler Oruç Mahallesi’nde yaşandı. 19 yaşındaki Asiye Atalay, saplantılı eski sevgilisi Ümit Karakoyun tarafından başından vurularak vahşice öldürüldü. Genç kız, dün gözyaşları arasında toprağa verilirken zanlı Karakoyun, saklandığı evde kıskıvrak yakalandı.

Cinayetten sonra arkadaşı Ç.E.'nin evine gittiği belirlenen Karakoyun'un olayda kullandığı silah, evde bir koltuğun arasına saklanmış şekilde bulundu.

''SİGARA ALDIK 'KARNIM AÇ' DEDİ''

Bununla birlikte Sabah'ın haberine göre, Ç.E. polise verdiği ifadede Ümit Karakoyun'un evine geldiğini ve sonrasında yaşananları aktardı. Ç.E., ''Sigara aldık. Ümit ve bir abi buraya geldi. 'Karnım aç' dedi. Buraya geldik. Silahı belindeydi. Ben yerde oturdum. Ümit de buradaydı. Silahı ne yaptığını ben görmedim'' dedi.

Zanlı Ümit Karakoyun uyuşturucu ticareti, kasten yaralama, tehdit, yağma ile motosiklet ve hayvan hırsızlığı gibi 5 ayrı suçtan 16 sabıka kaydı olduğu öğrenildi.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.