Hava Durumu

Aslı Enver'e sürpriz ziyaretçi!

Aslı Enver'in "Sırça" adlı tiyatro oyununun son gösterisinde özel misafirleri vardı. Ünlü oyuncuyu, evlilik hazırlığı yaptığı konuşulan sevgilisi Önder Öztarhan ve müstakbel kayınvalidesi bu özel gecede yalnız bırakmadı.

Haber Giriş Tarihi: 15.04.2022 15:56
Haber Güncellenme Tarihi: 15.04.2022 15:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Aslı Enver'e sürpriz ziyaretçi!

Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Oyuncu Aslı Enver, rol aldığı "Sırça" adlı tiyatro oyunu ile önceki akşam seyircinin karşısına çıktı. Oyunu izlemeye gelenler arasında sürpriz isimler yer aldı.

KULİSTE SÜRPRİZ ZİYARET

Enver’i bir süredir aşk yaşadığı sevgilisi Önder Öztarhan, en ön sıradan annesi ile birlikte izledi. Oyun sonrası Enver’i kulisinde ziyaret eden Öztarhan, yanında getirdiği beyaz gülleri sevgilisine takdim etti.

"OYUNU BEĞENDİLER"

Gece sonunda otoparkta elinde güllerle kameralara objektiflere yansıyan ünlü oyuncu, keyifli halleri ile dikkat çekti. Mutluluğu yüzüne yansıyan Aslı Enver, kendisini kulisinde ziyaret eden Önder Öztarhan ve annesinin oyunu beğendiklerini ifade etti.

Enver, muhabirlerin, "En sevdiğiniz gül beyaz gül müdür?" sorusuna, "Sarı gül, kırmızı gül..." diye mırıldanarak, karşılık verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.