Hava Durumu

Baba dizisi setinde büyük kavga! Ekip istifa etti

Show TV ekranlarının ve dizi sezonunun en başarılı projelerinden birisi olan Baba dizisinde set ekibiyle yönetmen birbirine girdi. İstifalar bir biri ardına geldi.

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2022 14:16
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2022 14:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Baba dizisi setinde büyük kavga! Ekip istifa etti

Show TV’nin Ay Yapım imzalı dizisi Baba setinde neler olmuş neler! Dizi geçtiğimiz hafta sezon arası verdi vermesine ama sette yaşananlarla ilgili bazı söylentiler ortaya atıldı. İddiaya göre dizinin yönetmeni ile set ekibi arasında ipler koptu. 

Haluk Bilginer, Tolga Sarıtaş, Özge Yağız, Hakan Kurtaş gibi bomba isimlerin kadrosunda bulunduğu Baba dizisi geçtiğimiz hafta sezon finali yaparak ekranlara bir süreliğine ara verdi.

Çukur dizisinin hikayesini yazan Gökhan Horzum'un kaleminden çıkan Baba dizisinden ardı arkası kesilmeyen haberler geliyor.

Önce uzun saatler çalışan set işçilerinin SGK'yaptığı şikayet haberleriyle hayranlarını üzen dizi şimdi de yönetmen kriziyle karşı karşıya kaldı.

Setten sızan bilgileri kaleme alan Sabah gazetesi muhabiri Evren Abdullahoğlu’nun haberine göre; dizinin yönetmeni Çağrı Bayrak sete sarhoş bir şekilde geldi.

Çekim yapılan sette bazı eşyaların yerinin değişmesini istedi. Set ekibi ise değiştirmenin mümkün olmadığını, mekan yetkililerinin izin vermediğini söyledi.

Bunun üzerine çok sinirlenen Bayrak ekibe küfretmeye başladı. Olay büyüyünce setteki olay yapımcıya gitti. Yapımcı ise yönetmenin tarafını tuttu. 

Bu gelişmeden çok rahatsız olan dizinin set ekibi de görevinden istifa etti.

Diziden arka arkaya Beril Pozam, Oktay Çubuk, Zeynep Tuğçe Bayat, Özge Özacar ve Macit Koper diziye veda etmişti.

Beş oyuncunun peş peşe diziden ayrılmasıyla yeni bir oyuncu kadrosuyla sezona merhaba diyecek "Baba" dizisinin yapımcıları ekiple durumu düzeltemezse bu sefer de yepyeni bir set ekibiyle yoluna devam etmek zorunda kalacak.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.