Hava Durumu

Bahçeli'den OHAL çıkışı

MHP Lideri Devlet Bahçeli,parti genel merkezindeki bayramlaşmanın ardından konuştu.Bahçeli 15 Temmuz ardından başlatılan OHAl uygulamasının kaldırılması için erken olduğunu savundu.

Haber Giriş Tarihi: 26.06.2017 15:17
Haber Güncellenme Tarihi: 26.06.2017 15:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bahçeli'den OHAL çıkışı

Miliyetçi hareket Partisi genel başkanıo Devlet Bahçeli Ramazan Bayramı'nın ikinci gününde partilileriyle genel merkezde bir araya geldi.Burada gündeme dairönemli açıklamalarda bulunan Bahçeli ,olağanüstü hal uygulamasının devam etmesi gerektiğini söyledi.Bahçeli, "Olağanüstü hal kapsamına dahil edilmiş olan unsurlar üzerinde kararlılıkla durulmalı ve gidilmelidir. Olağanüstü hali demokrasiye karşıt, özgürlüğe karşıt gibi algılayarak tamamen ortadan kalkmasını isteyenler, 15 Temmuz'un tesir alanı üzerinde tarafgir olanlardır" dedi.

ŞOV YAPMAYA KİMSENİN HAKKI YOK

CHP'nin "Adalet Yürüyüşü"nü de eleştiren Bahçeli, "Türkiye'yi kaosa, cepheleşmeye, karanlığa sürüklemeye ve siyasi şov yapmaya kimsenin hakkı yoktur. Cumhuriyet Halk Partisi, kalan süre içerisinde kendisine çeki düzen vermelidir. Sözlü, sazlı adalet arayışıyla Türkiye'nin Ankara'dan İstanbul'a geçiş güzergahında gösteri yapmaya gerek yoktur" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.