Hava Durumu

Bahçeli'den Soylu - Özdağ kavgasına ilk tepki

Ümit Özdağ ile yaşanan büyük tartışmanın ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli sosyal medya üzerinden bir paylaşım yaparak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya destek verdi.

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2022 16:09
Haber Güncellenme Tarihi: 06.05.2022 16:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bahçeli'den Soylu - Özdağ kavgasına ilk tepki

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Ümit Özdağ ile Süleyman Soylu'nun gündem olan tartışmasından sonra nasıl bir tepki vereceği merak konusu olmuştu. Devlet Bahçeli Twitter üzerindne yaptığı paylaşımda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya desteklerini iletti.

"KİMSE TERBİYESİZLİK YAPMASIN..."
Bahçeli "Hiç kimse terbiyesizlik yapmasın, herkes sınırını ve yerini bilsin." diye yazdığı paylaşımda Süleyman Soylu'yu övdü.

Bakan Soylu'ya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla destek veren Bahçeli, şu ifadeleri kullandı:

Başta İçişleri Bakanımız olmak üzere terörle mücadeleyi inançla, imanla ve iradeyle yürüten kim varsa milletimizin desteği sonuna kadar arkalarındadır. Bu saygın isimlere kim ya da kimler hakarete yeltenmişse hepsini birden şiddetle kınadığımız ve kınayacağımız tartışmasızdır.
Türkiye’nin terör kamburundan kurtulması için insanüstü bir çaba sarfeden devlet ve siyaset adamlarımızı, tıpkı terör örgütlerinin ağzıyla hedef tahtasına koyanlar tarih huzurunda büyük bir vebalin altındadır. Hiç kimse terbiyesizlik yapmasın, herkes sınırını ve yerini bilsin.
Şu hususu herkes bilmelidir: Türkiye’nin terörle mücadeleyi yurt içinde ve yurt dışında kararlılıkla ve kahramanca icra ettiği bir dönemde milli güvenliğimizi müdafaa, milli bekamızı muhafaza eden kurum ve kuruluşların iğrenç polemiklerin içine çekilmesi alçak bir komplodur.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.