Hava Durumu

Bahçeli iddialara sert çıktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dün Brüksel ziyaretinden önce havalimanında yaptığı açıklamalara MHP Lideri Bahçeli sosyal medya hesabı üzerinden yanıt verdi

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2017 15:05
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2017 15:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bahçeli iddialara sert çıktı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, FETÖ'nün siyasi ayağına ilişkin yaptığı açıklamaların ardından yaşanan tartışmaları değerlendirdi.

"Anlaşılan odur ki, Sayın Cumhurbaşkanı hiç beklemediğim, arzu ve tahmin etmediğim ölçüde grup konuşmamdaki bu sözlerden rahatsız olmuştur" diyen Bahçeli, "Haklı bir şekilde FETÖ'nün siyasi ayağının üzerine gidilmesi, bu kapsamdakilerin tespit ve teşhirinin yapılmasını istemiş, dilemiştim" ifadelerini kullandı.

Terör örgütünün siyasi ayağının üzerine gidilmesi gerektiğini vurgulayan Bahçeli, MHP'ye yönelik eleştirileri de yanıtlayarak, "Kendi içindeki işleriyle uğraşsınlar, onları temizlesinler' deniliyor. Şahsıma, FETÖ'cülerin isimlerini versinler ne yapacağımı görsünler" diye konuştu.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN AÇIKLAMALARI

Brüksel'deki NATO zirvesine hareket etmeden önce gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Siyasette FETÖ temizliğinin yapılmadığını iddia eden bunu ispatlamalı" demişti. İstanbul Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın damadı Ömer Faruk  Kavurmacı'nın tahliyesinin yargı ile ilgili bir durum olduğunu da vurgulayan Erdoğan, "AK Parti'ye fatura kesmeye kalkmak kimsenin haddine değil" ifadelerini kullanmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.