Hava Durumu

Bakanların babalarına ulaşmışlar

Bursa'daki kamu hastanelerinin yöneticilerinin Haziran ayının sonunda sözleşmeleri yenilecek. Ancak sağlık kulislerinde konuşulanlara göre bazı yöneticiler yerlerini korumak için Bursalı eski ve mevcut bakanların babalarını bile araya koymaya çekinmemiş.

Haber Giriş Tarihi: 07.06.2017 09:17
Haber Güncellenme Tarihi: 07.06.2017 09:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bakanların babalarına ulaşmışlar

Bursa'daki kamu hastanelerindeki  yöneticilerin bu ay sonunda sözleşmeleri yenilenecek. Bazıları yerini korurken, bazılarının da gidici olduğu konuşulmakta.

İddiaya göre, bazı hastane yöneticileri ilimizin eski ve mevcut bakanlarının babalarına ulaşıp, koltuklarında kalabilmek için yardım istiyorlarmış.

Olayı bugünkü köşesinde taşıyan yazarımız Lale Akasoy söz konusu yöneticinin isminin kendisinde saklı olduğunu belirterek söz konusu atamalar konusunda da yorumda bulundu.

Akasoy "Şu hastanenin yöneticisi alınıp, diğer hastaneye atanacakmış, öbürü de bir diğerine. Dar alanda kısa paslaşmalar. Bursa'da bu görevlere bu isimlerin dışında getirilecek kimse yok mu? İlla bazı siyasilerin akrabası, arkadaşı mı olması gerekiyor?" ifadelerini kullandı.

 

Bursa'daki kamu hastanelerindeki yöneticilerin akıbetleri ne olacak?

Diş hastanelerinde kim nereye atanacak?

Kimler makamlarını koruyacak?

DEVAMI LALE AKASOY'UN YAZISINDA

 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.