Hava Durumu

Barış Murat Yağcı ile Nisa Bölükbaşı'nın ayrılık nedeni ortaya çıktı!

Survivor 2020'de tanışıp aşk yaşamaya başlayan ve magazin basını tarafından yakından takip edilen Barış Murat Yağcı ve Nisa Bölükbaşı çifti ilişkilerini noktalama kararı aldı. Nisa, sosyal medya hesabından ayrılık haberini duyururken ilişkinin bitme nedeni ortaya çıktı. Çiftin ayrılık nedeninin Barış Murat Yağcı'nın yazdığı kitap olduğu öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2021 20:43
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2021 20:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Barış Murat Yağcı ile Nisa Bölükbaşı'nın ayrılık nedeni ortaya çıktı!

Survivor 2020 yarışmasında farklı takımlarda mücadele eden Barış Murat Yağcı ile Nisa Bölükbaşı çifti programın final yapmasının ardından yeni bir aşka yelken açtı. Sosyal medyada sık sık paylaşımlarda bulunan ikili ilişkilerini noktalama kararı aldı.

Nisa Bölükbaşı, Instagram hikaye bölümünden ayrılık kararı aldığını 'Barış ile olan ilişkimizi saygı, sevgi çerçevesinde noktaladık. Kendisine hayatta başarılar diliyorum' sözleri ile duyurdu. Çiftin ilişkisinin neden bittiği de ortaya çıktı.

Barış Murat Yağcı'nın kaleme aldığı 'Her Şeye Rağmen' kitabı başını yaktı. Yağcı'nın hayatını anlattığı kitapta yer alan söylemleri nedeniyle Nisa Bölükbaşı ilişkiyi bitirme kararı aldı.

Kaynak: Akşam

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.