Hava Durumu

Başkan Aktaş'tan 'Abdullah Gül' tepkisi: 'İnsanın hırsı aklını geçmesin'

Cumhurbaşkanlığı adaylığı için ismi sıkça dillendirilen, dün yaptığı açıklamayla da aday olmayacağını belirten Abdullah Gül'e, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'tan tepki geldi. Aktaş, "Önceki dönem C.Başkanı Abdullah Gül demişki 'Geniş tabanlı mutabakat oluşmadı.' Şimdi soruyorum "Sayın Gül, bu mutabakatı CHP, HDPp ve İYİ parti ile mi kuracaktın" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2018 15:13
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2018 15:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Başkan Aktaş'tan 'Abdullah Gül' tepkisi: 'İnsanın hırsı aklını geçmesin'

Cumhurbaşkanlığı adaylığı için ismi uzun süre kamuoyu gündemini meşgul eden ancak daha sonra yaptığı açıklamada geniş bir mutabakat oluşmadığı için aday olmayacağını duyuran 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş'tan tepki geldi. Aktaş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada  "Önceki dönem C.Başkanı Abdullah Gül demişki "Geniş tabanlı mutabakat oluşmadı" Şimdi soruyorum "Sayın Gül, bu mutabakatı CHP, HDP ve İYİ Parti ile mi kuracaktın. İnsanın hırsı aklını geçmesin Allah muhafaza her şeyi yapabiliyor!" ifadelerini kullandı.

ABDULLAH GÜL NE DEMİŞTİ?

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, cumhurbaşkanı adaylığı iddiaları ile ilgili açıklamalarda bulunmuştu. Gül, "Temel Bey'in girişimleri sonucunda geniş bir mutabakat olmadığı ortaya çıkmıştır. Adaylığım söz konusu değildir" demişti. Gül, cumhurbaşkanı adayı olacağı iddiaları ile ilgili açıklamalarında "Toplumun büyük bir kesiminden böyle bir talep olursa gerekeni yaparım.' demiştim. Temel Bey'in çabalarını takdirle karşılıyorum. Temel Bey'in çabaları sonrası geniş bir mutabakat  ortaya çıkmamıştır. Bu nedenle adaylığım söz konusu değildir." ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.