Hava Durumu

Başkan Bursaspor'un borcunu açıkladı! Yeni projeler geliyor

Bursaspor Başkanı Ali Ay, göreve geldikleri zaman kulübün borcunun 300 milyon TL civarında olduğunu belirterek, "Şu andaki borç 306-307 milyon gibi. 2 hafta içerisinde çok büyük bir proje bitiriyoruz. Bununla kasaya artı 150 milyon gibi bir para girecek. Bunun için de kongre kararı almadım" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2017 14:08
Haber Güncellenme Tarihi: 14.06.2017 14:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Başkan Bursaspor'un borcunu açıkladı! Yeni projeler geliyor

Yeşil-beyazlı kulübün başkanı Ali Ay, kulübün borçlarına ilişkin divan kurulu toplantısında açıklamalarda bulundu. Göreve geldiklerinde 300 milyon TL civarında bir borçlarının olduğunu belirten Başkan Ay, "Şu andaki borç 306-307 milyon gibi. Kısa vadeli borç 209'dan 90 milyon civarına düştü. Yapılanma ile borcu 6 seneye böldük. Kısa vadede borcumuz 90 milyonlara düştü. Ben borcu yüzde 50 düşürmeyi garanti ettim. 'Bunu yapamazsam giderim' dedim. Ben sizin için gitmeyeceğim, ben Bursaspor'u düşündüğüm için kalıyorum. 2 hafta içerisinde çok büyük bir proje bitiriyoruz. Bununla kasaya artı 150 milyon gibi bir para girecek. Bunun için de kongre kararı almadım. Eğer bunu yapsaydım bir sonraki yönetimin yapabileceğine dair şüphelerim vardı. O yüzden buradayım. Bu iş gerçekleşmezse de isterseniz giderim" dedi.

"BU SENE PARAYA KIYACAĞIZ"

Transfere ilişkin açıklamalarda bulunan Bursaspor Başkanı Ali Ay, "Harun ve Aziz hariç geri dörtlü olduğu gibi değişiyor. Çalışmalar yapıldı, fiyatlar görüşüldü. Yeni hocamızla görüşeceğiz. Geri dörtlü çok önemli. Ne çektiysek oradan çektik. 2 kanat mutlaka alınacak. Bir tane çilek santrfor düşünüyorum. Orta sahaya da iyi bir 6 numara, o da çilek olabilir. Bu sene paraya kıyacağız. Bu projeler gerçekleştikten sonra Bursaspor'un sırtı yere gelmez. Belediye başkanı ile ilgili konuşuluyor. Ben göreve gelmeden kendisini 1 veya 2 kez gördüm. Başkanımız iyi bir Bursasporlu. Çok üzdük onu, yaklaşık son 5-6 maça gelmedi. Bu projeler onun ve valimiz sayesinde olacak. Sizden ricam Belediye Başkanımız hakkında fazla konuşulmasın" dedi.

TRANSFER ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Öte yandan iddialar göre kadrosunu da kaliteli isimlerle güçlendirmeyi hedefleyen Bursaspor'da, Çin ekibi Shangai SIPG takımından kiralık olarak Al-Ahli Dubai Club'a giden golcü oyuncu Asamoah Gyan ile bir dönem Barcelona forması da giyen Rubin Kazan'ın Kamerunlu forveti Alex Song'u kadroya katmak için görüşmeler sürüyor.Ayrıca yeşil-beyazlı idareciler, iki transferi de önümüzdeki haftaya kadar bitirmek istiyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.