Hava Durumu

Başkan Özkan tarlaya gitti,soğan topladı

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Dünya Çiftçiler günü dolayısıyla Dağkadı ve Tophisar Mahalleri'nde çiftçilerle birlikte soğan topladı.

Haber Giriş Tarihi: 15.05.2017 12:15
Haber Güncellenme Tarihi: 15.05.2017 12:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Başkan Özkan tarlaya gitti,soğan topladı

Sabahın erken saatlerinde işçilerle bir araya gelerek soğan toplayan Ali Özkan, tarımın zor bir meslek olduğunu söyledi. Özkan, "Bütün çiftçilerimizin Dünya çiftçiler gününü kutluyorum. Bu yılın, bu sezonun çiftçilere hayırlı, bereketli kazançlar getirmesini temenni ediyorum. Tarım sektöründe faaliyet gösteren herkese kolaylıklar diliyorum. Ben Karacabey Belediye Başkanı olarak "Nerde tarım, orada varım" düsturuyla hareket ediyorum. Tarımsal faaliyetlerin her alanında Karacabey Belediyesi olarak çiftçilerimizle bir arada olmak istiyoruz. Onların işlerini kolaylaştırmak istiyoruz. Bu sektörde faaliyet gösteren insanlarında hak ettikleri kazançları almalarını temenni ediyoruz" ifadelerini kullandı.

TARIM VE HAYVANCILIĞIN BAŞKENTİ

 Karacabey'in gelişmesi için, 3 T vizyonuyla yola çıktıklarını söyleyen Başkan Ali Özkan "Turizm yatırımları, teknolojik yatırımlar ve tarımsal yatırımlar yapıyoruz. Ama en önemlisi Karacabey'in olmazsa olmazı, tarım ve hayvancılığın başkenti olarak anılan Karacabey'imizdeki tarımsal yatırımları önemsiyoruz. Bu konuda üzerimize düşenleri yapmaya çalışıyoruz. Bugün de çiftçi kardeşlerimizin tarlasına konuk oldu. Onlarla birlikte sohbet ettik ve sofralarına konuk olduk. Onların sıkıntılarını dinledik" dedi.

Tarım işçilerinin kaldıkları çadırları da ziyaret eden Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, burada bulanan çocuklara hediyeler dağıttı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.