Hava Durumu

Başkan Taban Halk Dansları Topluluğunu Ağırladı

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, Özbekistan’da düzenlenen Uluslararası Lazgi Dans Festivali’nde 30 ülke arasında 3’üncü olan İnegöl Belediyesi Halk Dansları Topluluğunu makamında ağırladı.

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2022 14:32
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2022 14:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Başkan Taban Halk Dansları Topluluğunu Ağırladı

İnegöl Belediyesi Halk Dansları Topluluğu, Özbekistan’da gerçekleştirilen Uluslararası Lazgi Dans Festivali’ne katıldı. Türkiye’yi temsilen festivalde yerini alan İnegöl Belediyesi Halk Dansları Topluluğu, 30 ülke ile kıyasıya bir yarış geçirerek 3’üncü olmayı başardı. Xhiva şehrindeki festivalden derece ile dönen İnegöl Belediyesi Halk Dansları Topluluğunu, Belediye Başkanı Alper Taban Cuma günü makamında kabul ederek tebriklerini iletti.

Halk Dansları Topluluğu ile birlikte Özbekistan’da bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Rıdvan Kocaağa, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Önder Kılıç, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Personeli Fatih Şen ile İnegöl Belediyesi Halk Dansları Topluluğu Genel Sanat Yönetmeninin de katıldığı ziyarette, Başkan Alper Taban gösterileri ile izleyenleri büyüleyen gençleri bizzat tebrik etti. Her alanda başarının önemli olduğunu ve sanatta da en iyisi olmak adına İnegöl Belediyesi’nin gençlere gereken tüm desteği sağladığını kaydeden Başkan Taban, Türkiye’yi temsil eden ekibin derece ile dönmesinin ayrı bir gurur kaynağı olduğunu da ifade etti.

Festival ve yaşanan tecrübe ile ilgili istişarelerin de yapıldığı ziyarette, Başkan Taban’a yarışmada alınan ödül takdim edildi. Belediye Başkanı Alper Taban da Halk Dansları Topluluğu grubuna hediye takdim ederek alınan başarıyı kutladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.