Hava Durumu

Bayram tatili 9 gün olacak mı? Gözler Kabine toplantısında

Ramazan Bayramı tatilinin 9 güne çıkarılıp çıkarılmayacağı konusunda gözler Kabine'den çıkacak karara çevrildi. Yarın toplanacak Kabine'de, bayram tatiline Perşembe ve cuma günleri de eklenirse tatil 9 güne çıkacak.

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2022 10:54
Haber Güncellenme Tarihi: 24.04.2022 10:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bayram tatili 9 gün olacak mı? Gözler Kabine toplantısında

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi yarın toplanıyor. Gündemde hem iç hem de dış politikaya dair önemli başlıklar var. Vatandaşı yakından ilgilendiren bayram tatilinin 9 güne çıkarılıp çıkarılmayacağı da toplantıda masada...

Cumhurbaşkanlığı kabinesi yarın önemli başlıklarla toplanıyor. Kritik toplantıya ilişkin detayları CNN Türk muhabiri Fevzi Özgür Altın aktardı.

Altın'ın açıklamaları şöyle:

BAYRAM TATİLİ KAÇ GÜN? BAYRAM TATİLİ 9 GÜN OLACAK MI?

Cumhurbaşkanı Kabinesi yarın toplanıyor. Gündeminde bayram tatilinin 9 güne çıkarılıp çıkarılmayacağı ve iç-dış politikaya dair önemli konuların değerlendirmesi yapılacak. Ramazan bayramı tatili 3 gün sürecek ancak perşembe ve cuma günleri de eklenerek 9 güne çıkarılıp çıkarılmayacağına ilişkin karar toplantının ardından açıklanacak.

OPERASYONLAR MASADA

Diğer yandan Mehmetçiğin Irak'ın kuzeyinde gerçekleştiği operasyonda son durum değerlendirilecek. Ayrınca terörün kaynağında yok edilmesi stratejisi kapsamında atılabilecek ek adımlar da kabinenin gündeminde olacak.

KORONAVİRÜS VAKA SAYILARINDAKİ DÜŞÜŞ

Koronavirüs vaka sayıları ve vefat sayılarındaki düşüş de kabinede değerlendirilecek.

RUSYA-UKRAYNA SAVAŞI

Ukrayna-Rusya savaşı uzun bir süredir gündemde. Bunun bölgesel etkileri ve liderler zirvesinin Türkiye'de yapılması için atılacak adımlar değerlendirilecek.

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.