Hava Durumu

Beşiktaş bayrakları Bursa'da tepki çekti

Bursa'da Beşiktaş'ın şampiyonluğunun ardından asılan bayrakların sökülmek istenmesi gerginlik yarattı. Bazı Beşiktaşlılar 'Biz de Timsah heykeli istemiyoruz' diye olaya tepki gösterdi.

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2017 20:18
Haber Güncellenme Tarihi: 08.06.2017 20:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Beşiktaş bayrakları Bursa'da tepki çekti

Siyah-beyazlıların Spor Toto Süper Lig'de 2016-2017 sezonunda elde ettiği şampiyonluğunun ardından Bursa merkezinde kutlamalar yapılmazken, Gemlik ilçesinde ise asılan dev Beşiktaş bayrakları tepki çekmişti. Bursasporlu taraftarların belediyeye tepkilerinin ardından akşam saatlerinde itfaiye ekipleri, aldıkları talimat doğrultusunda bayrakları indirmeye çalıştı. İlçede yaşayan Beşiktaş taraftarları ise bu duruma tepki gösterince Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri de takviye olarak olay yerine geldi.

"BİZ DE TİMSAH HEYKELİNİ İSTEMİYORUZ"

Bayrakların asıldığı caddede toplanan Gemlik Beşiktaşlılar Derneği üyeleri, bayrakların indirilmemesini istedi. Bir taraftarın "O zaman biz de timsah heykelinin kalkması için dilekçe vereceğiz" sözleri çevredeki vatandaşların tepkisini çekti. Taraftarların yoğun tepkilerinin ardından itfaiye ve belediye ekipleri bayrakları indirmeden ilçe merkezinden ayrıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.