Hava Durumu

Bir Zamanlar Çukurova'da 2 isim ayrılıyor

ATV ekranlarının rekortmen projeleri arasında yer alan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde krize neden olacak bir gelişme yaşandı. Bir Zamanlar Çukurova 116. Bölüm öncesinde ortaya çıkan bu haber depreme neden oldu.

Haber Giriş Tarihi: 08.12.2021 18:58
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2021 18:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bir Zamanlar Çukurova'da 2 isim ayrılıyor

Bir Zamanlar Çukurova dizisi tam 4 sezondur ATV ekranlarında fırtınalar estirmeye devam ediyor.

Birbirinden başarılı isimlerin rol aldığı Bir Zamanlar Çukurova dizisinde son yaşananlar krize neden olacak gibi duruyor.

Yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın gerçekleştirdiği Bir Zamanlar Çukurova dizisi kadro ve hikayenin değişmiş olmasına rağmen 4. Sezon ile de büyük ilgi görmeye devam ediyor.

Yönetmenliğini Murat Saraçoğlu'nun üstlendiği, senaryosunu Ayfer Tunç'un kaleme aldığı ATV'nin TIMS&B imzalı fenomen projesi Bir Zamanlar Çukurova dizisi Perşembe akşamları reytingleri altüst etmeye devam ediyor.

Başrollerinde Hilal Altınbilek, İbrahim Çelikkol, Furkan Palalı, Hülya Darcan ve İlayda Çevik gibi başarılı isimlerin yer aldığı Bir Zamanlar Çukurova dizisinde seyirciyi şoka uğratacak bir gelişme yaşandı.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde peş peşe yaşanan ayrılıklara bir yenisi daha eklendi ve iki ismin diziden ayrılacağı ortaya çıktı.

Ekranların iddialı dizisi Bir Zamanlar Çukurova'da Gülten karakteriyle seyircinin karşısına çıkan güzel oyuncu Selin Genç projeye veda edecek isimler arasında yer alıyor.

Diziyle birlikte büyük bir hayran kitlesi edinen güzel isim Selin Genç Ocak ayı itibariyle Adana'ya veda edecek.

Bir diğer ayrılık haberi ise Bir Zamanlar Çukurova dizisinin ilk bölümünden bu yana projede yer alan Saniye karakteri Selin Yeninci'den geldi.

Saniye rolüyle dikkatleri üzerine çeken güzel isim Selin Yeninci'nin de uzun zamandır ayrılacağı gelen bilgiler arasında.

Ancak yapım şirketi, güzel oyuncu Selin Yeninci'nin ayrılmasını istemediği için başarılı oyuncunun durumu henüz netlik kazanmış değil.

Bir Zamanlar Çukurova dizisi hayranlarını ilerleyen bölümlerde üzecek gelişmelerin yaşanacağı açık açık ortaya çıkmış durumda.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.