Hava Durumu

Bir Zamanlar Çukurova'da şoke eden ayrılık

Yıllardır büyük ilgiyle izlenen ATV’nin yapımı Bir Zamanlar Çukurova 120. Bölümüyle bomba gibi geliyor.Yeni bölümde öyle bir sahne ortaya çıktı ki izleyenler büyük şok yaşayacak.

Haber Giriş Tarihi: 20.01.2022 15:28
Haber Güncellenme Tarihi: 20.01.2022 15:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bir Zamanlar Çukurova'da şoke eden ayrılık
Ekranların başarılı dizisi Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yeni bölümünde seyirciye adeta deprem yaşatacak sahne sonunda ortaya çıktı.

Uzun zamandır medya kulislerini hareketlendiren iddiaların akıbeti bir süredir merak konusu haline gelmiş ve iki ana karakterin diziye veda etmesi bekleniyordu.

Ve sonunda merak edilen o ayrılıklara ait iddialar da ortaya çıkmış durumda.
Geçtiğimiz günlerde iki ismin Bir Zamanlar Çukurova dizisine veda edileceği konuşuluyordu. Ortaya çıkan iddialar sonrasında ise yapımcılardan ve oyunculardan bir açıklama gelmemişti.

Peki ama Bir Zamanlar Çukurova dizisinde ve eden o isimler kim? İşte şoke eden ayrıntının detayları…

ATV’nin fenomen dizisi Bir Zamanlar Çukurova’da Saniye karakterine hayat veren Selin Yeninci ve Gülten karakterine can veren Selin Genç diziye veda ediyor.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 120. Bölüm fragmanında bu detay açık açık ortaya çıktı.
Dizide rol gereği tekerleri patlayan Saniye ve Gülten otomobilin tekerini değiştireceği sırada ikisine birden başka bir araç çarpıyor.



Feci kazada havaya savrulan Saniye ve Gülten karakterinin yeni bölümde senaryoya veda edeceği de ortaya çıkmış oldu.

Selin Yeninci ve Selin Genç Bir Zamanlar Çukurova’nın ilk bölümünden beri kadroda yer alıyordu ve dizinin hayranlarının sevgilisi haline gelmişti.



İki başarılı oyuncu da dizideki başrol ayrılıklarının ardından Hilal Altınbilek ve İbrahim Çelikkol’un ardından adeta başrol oyuncusu olarak yer alıyordu.

Bir Zamanlar Çukurova 120. Bölümü ile ekran başındakileri gözyaşlarına boğacak bir sahne ile seyircinin karşısına çıkacak.

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.