Hava Durumu

Bir zamanlar lükstü... Artık hayatımızda olmayan teknolojik ürünler

Teknolojik gelişmeler ne kadar da şaşırtıyor değil mi? Bir dönem gözde olan elektronik eşyalar şimdiler de sadece antikaya meraklı olanların evlerinde yer bulabiliyor.

Haber Giriş Tarihi: 20.05.2017 13:16
Haber Güncellenme Tarihi: 20.05.2017 13:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bir zamanlar lükstü... Artık hayatımızda olmayan teknolojik ürünler

Gelin bazılarına göz atalım ve geçmişe bir yolculuk yapalım...

KASETLER

2000'li yıllarda yerini CD'lere bırakmadan önce kasetler ve kasetçalarlar evlerin başköşesinde olurdu. Radyodan kasete şarkı kaydettiğiniz günleri hatırlıyor musunuz?

CD ÇALARLAR

Teknolojinin gelişmesi ile kasetlerin yerini CD'ler aldı. Ve tabi CD çalarlar kasetçalarların tahtını devirdi.

WALKMANLER

Şimdi, o kocaman şeyi nasıl yanımızda taşıyormuşuz dediğimiz walkmanler o zamanlar çok popülerdi hatta bir ayrıcalıktı. Havası da çok farklıydı tabi ki...

TÜPLÜ TELEVİZYON

Odaların daha çok köşesine yerleştirilen tüplü televizyonlar,  şimdi hemen hiçbir evde görülmezken o zamanların özellikle akşam eğlenceleri için vazgeçilmezleriydi.

Süper Baba, Susam Sokağı, Bizimkiler, 7 Numara, Ekmek Teknesi, Elveda Rumeli, Hayat Bilgisi, Akasya Durağı, En Son Babalar Duyar... Hep o televizyonlardan izledik.

İPODLAR

Bir zamanlar hayatımızda önemli yeri olan ama teknolojinin gelişmesi ile çöpe giden elektronik eşyaları hatırlıyor musunuz? Hadi hep beraber geçmişe bir yolcuk yapalım...

iPod işe giderken, otobüs yolculuğunda vakit geçirmek için kullandığımızda nadide ürünlerden biridi. Akıllı telefonların ortaya çıkması ve hafızalarının yüksek olması nedeniyle artık herkes müzükleri telefonuna yüklüyor ve buradan dinliyor. iPod'un icadı ise Steve Jobs'a ait.

 

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.