Hava Durumu

Bozbey, helallik istedi

Bursa'da yaşayan şehit aileleri, gaziler ve yakınlarıyla iftarda bir araya gelen, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, "Sizin acınız bizim acımız...Tabi ki hepinizin üzerimizde hakkı var. O nedenle hakkınızı helal etmenizi istiyorum" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2017 13:21
Haber Güncellenme Tarihi: 02.06.2017 13:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bozbey, helallik istedi

Nilüfer Belediyesi'nin düzenlediği iftarda, şehit aileleri, gaziler ve yakınları aynı sofra etrafında bir araya geldi. Bir otelde düzenlenen iftara Bursa'da yaşayan 600'ü aşkın şehit ailesi, gazi ve yakını katıldı. İftarda, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Bursa Vali Yardımcısı Yunus Fatih Kadiroğlu, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Cengiz Akçay, CHP Bursa Milletvekilleri Erkan Aydın ve Nurhayat Altaca Kayışoğlu, CHP Bursa İl Başkanı Şadi Özdemir, CHP Nilüfer İlçe Başkanı Mehmet Turan Tansal, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesi Başkanı Metin Şenol, Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı Bursa Şubesi Başkanı Mehmet Ali Demir, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri, Nilüfer Belediye Meclisi Üyeleri ile Nilüfer Belediye Başkan Yardımcıları da yer aldı.

Geniş katılımın olduğu iftarda ezanın okunmasıyla birlikte oruç açıldı. Nilüfer İlçe Müftü Vekili Ömer Faruk Kesimoğlu da iftarda yemek duası yaptı.

"HAKKINIZI HELAL ETMENİZİ İSTİYORUM"

İftarın ardından konuşma yapan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, önce cumhuriyetin kuruluşundan bugüne bütün şehit ve gazileri andı.

Başkan Bozbey, Şırnak Şenoba'da askeri helikopterin düşmesi sonucu hayatını kaybeden 13 şehit için de Allah'tan rahmet diledi. Bozbey, "Acılarımız bitmiyor, yine 13 şehit verdik. Allah'tan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyorum. Kolay değil 13 ayrı eve ateş düştü. Vatanımız için, barışın, huzurun ve güvenin sağlanması için, bizim için fedakârlık yapan, göğüslerini siper eden tüm şehitlerimize ve gazilerimize büyük minnet duyduğumuzu açıkça belirtmek istiyorum. Bu toprakların dününde, bugününde kahramanlıklarıyla destan yazan tüm şehitlerimize ve aramızda olmayan gazilerimize de Allah'tan rahmet diliyorum. Şehit aileleri, gazi ve yakınlarıyla dayanışma içinde olacağımıza söz veriyorum. Sizin acınız bizim acımız, sevinciniz bizim sevincimiz, dostluğunuz bizim dostluğumuz. Tabi ki hepinizin üzerimizde hakkı var. O nedenle hakkınızı helal etmenizi istiyorum" dedi.

Gecede, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şubesi Başkanı Metin Şenol de Başkan Bozbey'e dernek adına çiçek vererek teşekkür etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.