Hava Durumu

Bu kez elimizden kaçmasın!

Bu sezon Avrupa hedefini dörtlü final olarak belirleyen TOFAŞ, bugün ilk maçta 78-77 yenildiği Lenovo Tenerife’yi ağırlayacak. Temsilcimiz maçı kazanarak seriyi yeniden İspanya’ya taşımaya çalışacak.

Haber Giriş Tarihi: 11.04.2022 14:32
Haber Güncellenme Tarihi: 11.04.2022 14:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bu kez elimizden kaçmasın!

Haber: Ali ŞAHİN

FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde tarihinde ilk kez çeyrek final mücadelesi veren ve Bilbao’da düzenlenecek Dörtlü Final’e katılmayı hedefleyen TOFAŞ Basketbol Takımı, Lenovo Tenerife karşılaşmasında seriyi üçüncü maça taşımaya çalışacak. Bugün saat 19.00’da başlayacak ve Nilüfer TOFAŞ Spor Salonu’nda oynanacak çeyrek final serisinin ikinci maçı aynı zamanda Tivibu Spor2’den naklen yayınlanacak.

ZAFER ŞART

Statü gereği iki galibiyet alan takımın tur atlayacağı ve ev sahibi avantajının rakip takımda olduğu serinin ilk randevusunda TOFAŞ, 18 sayı geriye düşmesine karşın maçı son topta 78-77 kaybetmiş ve 1-0 geriye düşmüştü. Seriyi 3. Maça taşımak isteyen Mavi Yeşilli ekibin kazanmaktan başka çaresi yok. Temsilcimiz karşılaşmadan mağlubiyetle ayrılırsa organizasyona veda edecek. Serinin eşitlenmesi durumunda ise tur atlayan tarafı İspanya’da 19 Nisan’da oynanacak 3. maç belirleyecek.

YARA ALDI

Zorlu mücadele öncesi TOFAŞ, ING BSL’de ağır bir yara aldı. Yoğun maç temposunun handikabını yaşayan Bursa ekibi, hafta sonunda Pınar Karşıyaka’ya kaybederek bitime 3 maç kala play-off yolunda yara aldı. İspanyol ekibi ise hafta sonunda sahasında oynadığı Breogan maçını kazanarak ABC Ligi’nde 6. basamaktaki yerini korurken iç sahadaki yenilmezlik serisini 10 resmi maça çıkardı.

BİLETLER SATIŞTA

Bu kritik maç öncesi tüm Bursa’yı salona davet eden TOFAŞ yönetimi karşılaşmanın bilet fiyatlarını da 25-175 TL arasında belirledi. Karşılaşmanın normal tribün biletleri 40 TL’den satılacak. Ayrıca saha içindeki koltuklar da 500-1000 TL aralığında satışa sunuldu. Karşılaşmanın biletleri biletix.com’dan (online satış) ve Biletix parekende noktalarından satışa sunulurken, bugün gişe bilet satışı ise saat 13.00’de başlayacak.

İftar vakti maç esnasına denk geldiği için Bursa ekibi karşılaşmanın girişinde misafirlerine iftariyelik ikram edecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.