Hava Durumu

Bu transferler kaçırılmamalı

Süper Lig'in tatile girmesiyle transfer çalışmaları da başladı. Geçtiğimiz sezon son anda ligde kalmayı başaran Bursaspor'un transfer listesi 'bu isimler nasıl gelecek?' sorusunu akıllara getiriyor.

Haber Giriş Tarihi: 16.06.2017 14:58
Haber Güncellenme Tarihi: 16.06.2017 14:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bu transferler kaçırılmamalı

Transfer döneminin başlamasıyla Bursaspor'un getirmeyi düşündüğü futbolcuların isimleri de belirmeye başladı. Listedeki oyuncuların birçoğunun iyi  oyuncular olduğunu söyleyen yazarımız Engin Aksöz "Elit düzeydeki bu kadar oyuncu hangi paralarla ikna edilecek orası biraz karanlıkta kalsa da Süper Lig'de yaşamaya devam ediyor olmak insana işte böyle kanat takıp, havalandırıveriyor!.." yorumunda bulundu.

Yazısında transfer listesine öneriler de sunan Aksöz "Hakan Cinemre Fenerbahçe orijinli bir stoper. Sarı lacivertli kadroda kendine yabancılardan yer açamayınca sürekli bir yerlere kiralık gönderiyorlar. Bursaspor böyle bir değeri pas geçmemeli derim, alınırsa çok işine yarayacaktır. Ayrıca şu an Başakşehir'de oynayan Arnavut Sokol Cikalleshi forvet için aranan kan olur, kaçırılmamalı!" değerlendirmesini yaptı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.