Hava Durumu

Bu yaz Timsah konuşulacak

Yeni sezonda 'zirveye oynayacak bir takım kurmak' hedefiyle takviye çalışmalarını sürdüren Bursaspor transfer gündeminin en çok konuşulan takımı oldu.

Haber Giriş Tarihi: 16.06.2017 13:04
Haber Güncellenme Tarihi: 16.06.2017 13:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bu yaz Timsah konuşulacak

-Ali ŞAHİN-

Geçen sezon düşmekten son anda kurtulan şampiyon apoletli Bursaspor'da Başkan Ali Ay kesenin ağzını açacağını ve 7-8 takviye yapılacağını açıklamıştı. Ay, ilk olarak Fransız Teknik adam Paul Le Guen ile prensip anlaşmasına vardıklarını açıklarken Tecrübeli forvet Asamoah Gyan ve deneyimli 6 numara Alex Song ile görüşme halindi olduklarını söyledi. Bossong transferinin de bitme aşamasında olduğu öğrenildi.

SAĞ BEKE KOÇ

Gyan transferinde oyuncunun yüksek maaş talebi nedeniyle vazgeçilme ihtimaline karşı Everton'la sözleşmesi Biten Arouna Kone  için de nabız yoklayan yönetimin sağ bek transferinde ise Türkiye'ye yöneldiği öğrenildi. Yeşil Beyazlılar'ın geçen sezonu Çaykur Rizespor'da tamamlayan Süleyman Koç'u transfer etmek için çalışmalara başladığı belirtilirken 28 yaşındaki oyuncunun da Bursaspor'a gelmeye sıcak baktığı öğrenildi. 

HEDEF GÜRAY

Sol açık için de transfer çalışmalını sürdüren Yeşil Beyazlılar'ın bu mevki için de geçen sezon devre arasında Kayserispor'a giden ve gösterdiği performansla takdir toplayan Güray Vural'a teklif götürmeye hazırlandığı belirtildi. 29 yaşındaki oyuncunun takımıyla 1 yıl daha sözleşmesi olmasına karşın düşük bonservis bedelinin transfer için Timsah'ın elini güçlendiriyor.

BAŞAKŞEHİR'DE NABIZ YOKLANIYOR

Yeşil Beyazlılar'ın ayrıca Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın kadroda düşünmediği ve geçen sezonu Kayserispor'da kiralık olarak geçiren Rotman  ile Akhisar'a kiralanan Sokol Cikalleshi için nabız yokladığı da gelen bilgiler arasında. İki oyuncu da geçen sezon kiralandıkları takımlarda başarılı bir dönem geçirirken pek çok takımın da dikkatini çekmişti.

LİSTE KALABALIK

Bursaspor'un orta saha takviyesi için ispanya ekibi Real Sociedad forması giyen Esteban Granero ile de anlaşmaya yakın olduğu öne sürüldü. İddiaya göre geçen sezon 19 maça çıkan İspanyol oyuncu daha çok süre alacağı bir takıma gitmeye sıcak bakıyor. Öte yandan Bursaspor'un Trabzonspor'lu Yusuf Erdoğan'ın yanı sıra Miguel Lopes, Ashley Young ve Paul Baysse ile de görüştüğü öne sürüldü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.