Hava Durumu

Bursa AKYAD'dan ihtiyaç sahiplerine destek

Bursa Ağrı Kültürünü Yaşatma Derneği ramazan ayında ihtiyaç sahiplerini unutmadı.

Haber Giriş Tarihi: 15.04.2022 09:43
Haber Güncellenme Tarihi: 15.04.2022 09:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa AKYAD'dan ihtiyaç sahiplerine destek

Bursa’da faaliyetlerine başlayan Bursa Ağrı Kültürü Yaşatma Derneği (BURSAAKYAD) her sene olduğu gibi Ramazan’da ihtiyaç sahiplerine erzak kolisi dağıttı.

Dernek Başkanı Atilla Güney konu hakkında şu açıklamalarda bulundu.

“Dernek olarak Bursa’da ana amacımız serhat Şehri Ağrı’nın kültürünü Bursa’da yaşatmak. Geçtiğimiz günlerde yönetim kurulumuzu yeniden belirledik. Bursa’da önemli işler yapan sanayicilerimiz, tekstilcilerimiz ve etkin görevlerde yer alan üyelerimiz var. Onlarla sürekli istişare halindeyiz. Kültürümüzü yaşatmakla birlikte özellikle maddi ve manevi yönde de vatandaşlarımıza hizmetimizi yapıyoruz” dedi.

Başkan Güney, “ramazan kolilerinde iş insanlarımızın önemli katkısı var. Başta yönetim kurulu üyelerimize ve katkı sunan değerli hayırsever Ağrılı İş İnsanlarımıza derneğimiz adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Öte yandan; Atilla Güney, BURSAAKYAD  sosyal etkinliklerde de adından söz ettirerek Bursa Büyükşehir Belediyesi’ ile Bursa İl Dernekleri Federasyonu (BİLDEF) işbirliğiyle düzenlenen Futbol Turnuvası’na katılarak dernek olarak turnuvayı 3. sırada bitirmenin gurunu yaşadık diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.