Hava Durumu

Bursa'da AK Parti ile DEVA arasında siyasi polemik

DEVA Partisi Bursa İl Başkanı Serkan Özgöz, yerel medya kuruluşunda seçim açıklamasında bulunan AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan’a tepki gösterdi. Sosyal medya hesabından videolu paylaşım yapan Başkan Özgöz, ekonomik durum ve enflasyon hakkında konuşan Başkan Gürkan için “Söylemedikleri var onları da biz söyleyelim” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 19.01.2022 15:18
Haber Güncellenme Tarihi: 19.01.2022 15:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da AK Parti ile DEVA arasında siyasi polemik
Haber: TUĞBA ÖZ
DEVA Partisi Bursa İl Başkanı Serkan Özgöz, yerel medya kuruluşunda seçim açıklamasında bulunan AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan’a tepki gösterdi.

“VATANDAŞIN DEDİĞİ ÖNEMLİ”

Başkan Gürkan’ın “Böyle bir dönemde seçimi teklif etmek bile vatandaşımıza haksızlık değil mi? Vatandaş, geçim derdini düşünüyor, pandemi ve ekonomiyle uğraşıyor. Onun üzerine seçim dediğiniz zaman vatandaşımız kızıyor aslında” açıklamasına Özgöz, şöyle yanıt verdi: “Sayın Başkan, bizim ne dediğimizin bir önemi yok. Çarşıda, pazarda, emeklinin, memurun, vatandaşın, asgari ücretlinin ne dediği önemli.”

“GELİN DOLAŞALIM”
Gürkan’a “İsterseniz beraber gelin dolaşalım” diyen Özgöz, “Bakın seçimi biz mi istiyoruz, vatandaş mı istiyor. Vatandaşın tek sorunu var: kötü yönetim. Lütfen çözün, çözemiyorsanız da bırakın” açıklamasını yaptı. Son olarak Gürkan’ın seçim için “Biraz daha zamana var” ifadesine değinen Özgöz, “Sayın Başkan 19 yıldır iktidardasınız, daha ne kadar süre gerekiyor” ifadelerini kullandı.

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.