Hava Durumu

Bursa'da bahçeden çalınan 'Herkül' den güzel haber

Bursa'da, bir villanın bahçesinden çalınan Chow Chow cinsi 'Herkül' isimli köpek, bir evin deposunda demir korkuluklara bağlı olarak bulundu. Küçük Emir gelen haberle büyük mutluluk yaşandı.

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2018 17:55
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2018 17:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da bahçeden çalınan 'Herkül' den güzel haber

Edinilen bilgiye göre, geçen cuma günü merkez Nilüfer ilçesine bağlı Çamlıca Mahallesi'ndeki bir villanın bahçesinde duran 'Çin Aslanı' olarak da adlandırılan Chow Chow cinsi 'Herkül' isimli köpek, öğle saatlerinde iki genç tarafından çalındı. Şahısların köpeği önce sevmeleri, ardından alıp götürmeleri villanın güvenlik kameralarına da yansımıştı. Akşam saatlerinde evine geldiğinde köpeğinin olmadığını fark eden Ebru Boztekin, güvenlik kameralarını incelediğinde çalındığını fark etti.

EVİN DEPOSUNDA BULUNDU

Boztekin'in ihbarı üzerine harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, şüphelileri yakalamak için geniş çaplı çalışma başlattı. İhbar üzerine Osmangazi ilçesindeki Yunuseli Mahallesi'nde şüphelilerin evleri tespit edildi. Yapılan operasyonda evde bulunan iki zanlı gözaltına alındı. Çaldıkları Herkül isimli köpek ise evin deposunda demir korkuluklara bağlı olarak bulundu.

"KIZIM ÜZÜNTÜDEN MİGREN ATAĞI GEÇİRDİ"

Köpeklerinin çalınmasının ardından büyük üzüntü yaşadıklarını ifade eden Boztekin, "Herkül'ün bulunmasında emeği geçen Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerine çok teşekkür ediyorum. Cuma saatinde iki çocuk önce gelip sevmişler. Herkül yabancıya kendisini sevdirmez. Ellerini, kollarını sallayarak Herkül'ü götürmüşler. İhbar aldık, Yunuseli tarafından olduğuna dair. 4 gün boyunca girip çıkmadık yer kalmadı polis ekiplerinin. Hırsızlar da şu anda tutuklandılar. Güvenlik kamerası görüntülerinden eşkalleri tespit edildi. Bir depoda bulundu. Kızım migren atağı geçirdi köpeğimiz çalındığında hastaneye yatırdık. Biz 7 yıldır köpek bakıyoruz. Herkül daha yavru sayılır, 1 yaşında" dedi.

Aynı evde birlikte yaşayan ve 'Casper' adındaki kedi de bulunan köpek ile uzun süre oynadı.

Öte yandan, köpeğinin ilk çalındığı andan itibaren bulunması için dua eden Boztekin'in oğlu küçük Emir de duasının kabul olduğunu ve köpeği bulunduğu için çok mutlu olduğunu söyledi.

<

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.