Hava Durumu

Bursa'da bu sorun neden sorgulanmıyor?

Göreve geldikleri zaman kulübün borcunun 300 milyon TL, şu andaki borcun ise 306-307 milyon TL civarında olduğunu ifade eden Bursaspor Başkanı Ali Ay, "2 hafta içerisinde çok büyük bir proje bitiriyoruz. Bununla kasaya artı 150 milyon gibi bir para girecek" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2017 15:09
Haber Güncellenme Tarihi: 14.06.2017 15:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da bu sorun neden sorgulanmıyor?

Yazarımız Mustafa Özkeskin Bursaspor'un içinde bulunduğu mali krizi yorumladı.

Bursa'nın yıllık 35 milyar dolarlık üretimiyle Gayri Safi Milli Hasıla'ya en büyük katkıyı sağlayan beş büyük kentten birisi olduğunu belirten Özkeskin, "Bursaspor'un çevre faktörlerinden yeterince yararlanamadığını, iktisadi-mali ve demografik potansiyeli işleyemediğini gözlemliyoruz." Yorumunda bulundu.

Üniversitesinden, sivil toplum kuruluşlarına uluslar arası tanınır bilinir onca uzmanı barındıran Bursa'da bu sorun neden sorgulanmaz?

2009-10'da taktığı şampiyon apoletiyle Anadolu takımları için uyanış hareketinin öncüsü sıfatıyla tarihi bir misyon üstlenen bir kulüp böylesine kısa bir süreçte nasıl olur da küme düşmenin favori adayı olarak iğneli fıçının içine düşer? Evet; şampiyon olmak çok zordur. Ancak şampiyon olarak kalmak çok daha zordur...

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.