Hava Durumu

Bursa'da bugün hava nasıl olacak?

Meteoroloji'den gelen son dakika bilgilerine göre, Nisan ayında yurdu etkisi altına alan kar yağışı bugün de devam edecek. Kar yağışının özellikle bazı illerde daha yoğun yağması bekleniyor. Ulaşımda aksamalar, buzlanma, don ve tipi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerektiği vurgulandı.

Haber Giriş Tarihi: 13.04.2022 09:00
Haber Güncellenme Tarihi: 13.04.2022 09:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da bugün hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan 13 Nisan değerlendirmelerine göre: Ülkemizin kuzey, iç ve doğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Batı ve Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeyi ile Kocaeli, Sakarya, Samsun, Ordu, Bitlis, Siirt çevreleri ile Ankara ve Van'ın kuzey, Çankırı'nın kuzey ve batı çevrelerinin yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, kıyı kesimler ile Siirt merkezinde yağmur ve sağanak, yağış alan diğer yerlerde ise karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülmesi, bu sabah saatlerinde Erzurum çevrelerinde kuvvetli kar yağışı şeklinde olması bekleniyor. Karadeniz'in iç ve yüksek kesimleri ile Doğu Anadolu'da yüksek kar örtüsüne sahip eğimli bölgelerde çığ riski bulunmaktadır. İç ve doğu kesimlerde gece ve sabah saatlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

MARMARA

Parçalı, yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Kocaeli ve Sakarya çevrelerinin hafif yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BURSA °C, 14°C
Parçalı, yer yer çok bulutlu

EDİRNE °C, 19°C
Parçalı, yer yer çok bulutlu

İSTANBUL °C, 14°C
Parçalı, yer yer çok bulutlu

KIRKLARELİ °C, 16°C
Parçalı, yer yer çok bulutlu

KOCAELİ °C, 15°C
Parçalı, yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra hafif yağmur ve sağanak yağışlı

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.