Hava Durumu

Bursa'da feci kaza! 5 gün sonra yaşam savaşını kaybetti

Bursa'nın İnegöl ilçesinde motosiklet ile otomobil çarpıştı. Kazada yaralanan ve yoğun bakımda tedaviye alınan motosiklet sürücüsü Hasan Habbaze hayatını kaybetti.

Haber Giriş Tarihi: 12.06.2017 16:34
Haber Güncellenme Tarihi: 12.06.2017 16:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da feci kaza! 5 gün sonra yaşam savaşını kaybetti

Edinilen bilgiye göre, 5 Haziran gecesi Mimar Sinan Bulvarı üzerinde İnegöl Devlet Hastanesi istikametinden İNGAZ kavşağı yönüne seyir halinde olan Suriye uyruklu sürücü 19 yaşındaki Hasan Habbaze yönetimindeki 16 MN 117 plakalı motosiklet, Turgutalp Mahallesi Şeyh Şamil Caddesi'nden kavşağa çıkmakta olan sürücü Yunus Coşkun yönetimindeki 16 SPG 54 plakalı özel otomobil ile çarpıştı. Şiddetli çarpmanın etkisi ile motosiklet üzerinden fırlayan Suriyeli sürücü ile arkasındaki arkadaşı 16 yaşındaki Muhammed Nirebi ağır yaralandı. Kanlar içinde kalan iki gencin imdadına önce otomobil sürücüsü, sonrasında ise çevredeki vatandaşlar yetişti. Ağır yaralı gençler haber verilmesi üzerine kaza yerine gelen 112 Acil Servis ambulansındaki sağlık ekibinin ilk müdahalelerinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine götürülerek tedavi altına alındı. İki yaralı da acil servisteki ilk müdahalenin ardından durumlarının kritik olması sebebiyle yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.

Yoğun bakımda tedavisi süren motosiklet sürücüsü Hasan Habbaze, doktorların tüm çabalarına rağmen 5 gün sonra hayatını kaybetti.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.