Hava Durumu

Bursa'da fuhuş çetesine operasyon!

Bodrum merkezli, Bursa'nın da aralarında olduğu 5 ilde eşzamanlı fuhuş çetesine yönelik operasyon düzenlendi. 36 kişi hakkında arama ve gözaltı talimatı kararı çıkarıldı. 

Haber Giriş Tarihi: 30.07.2019 10:45
Haber Güncellenme Tarihi: 30.07.2019 10:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da fuhuş çetesine operasyon!

Edinilen bilgiye göre, turizm sezonunu fırsat bilip, yurtdışından çeşitli vaatlerle kandırılarak getirilen kadınları fuhuş batağına sürükleyen bir organizasyonun belirlenmesiyle birlikte çalışma başlatıldı. 

Örgütlü olarak insan ticareti yaptığı tespit edilen grubun yapısının çözümlenmesi ve delillendirme aşamasının tamamlanmasıyla birlikte Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığınca eş zanlı operasyon başlatıldı. 

Operasyon kapsamında yapılan çalışmalar neticesinde örgüt içerisinde bulunan 38 şüphelinin kimlikleri belirlendi. İlgili Savcı talimatıyla 38 şüpheliden 36'sı hakkında arama ve gözaltı talimatı kararı çıkarıldı. 

Operasyon, Bodrum merkezli olmak üzere Bursa, İstanbul, Mardin ve İzmir illerinde 36 şüphelinin ikametlerine yönelik arama ve gözaltı işlemleri eş zamanlı olarak başlatıldı. Operasyonda gözaltına alınan şüpheliler ifade ve sorgu işlemlerinin ardından 2 Ağustos'ta adli makamlara sevk edilecek. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.