Hava Durumu

Bursa'da güvenlik görevlisi genci vurdu

Bursa'da bir lise önünde bekleyen gençler, okulun güvenlik görevlisi emekli polis Galip K'yı darp edince arbede çıktı. Olayda beylik tabancasıyla havaya ateş etmek isteyen Galip K. yanlışlıkla gençlerden birini yaraladı.

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2017 09:39
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2017 09:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da güvenlik görevlisi genci vurdu

Olay merkez Osmangazi ilçesi Küçükbalıklı Mahallesi'ndeki bir lise önünde meydana geldi. Okulda güvenlik görevlisi olarak çalışan Cinayet Masası'ndan emekli polis Galip K, çıkış saatinde okul önünde bekleyen 18 yaşındaki Ç.D. ve yanında bulunan arkadaşlarını ikaz etti. Galip K. ve Ç.D. arasında tartışma çıktı. Münakaşa kavgaya dönerken, emekli polis darp edildi. Ç.D.'nin arkadaşları da olaya dahil oldu.

Çıkan arbedede Galip K., yanında bulundurduğu beylik tabancasını çıkartarak havaya ateş etmeye çalıştı ancak silah ateş aldı. Bu esnada 18 yaşındaki Ç.D. vuruldu.

KARNINDAN YARALANDI

Güvenlik görevlisi Galip K, Ç.D'nin yaralandığını görünce 112'ye haber verdi. Okula gelen sağlık ekipleri Ç.D'ye ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı.

Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Ç.D'nin karnından yaralandığı öğrenildi.

Güvenlik görevlisi göz altına alınırken, beylik tabancasına el konuldu. Kavga anı ise çevrede bulunan bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Olayla alakalı tahkikat devam ediyor. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.