Hava Durumu

Bursa'da korkunç cinayet!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, eşini silahla başından vurarak öldüren katil zanlısı koca adliyeye sevk edildi.

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2017 15:41
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2017 15:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yenidonem.com.tr/
Bursa'da korkunç cinayet!

Dün Bursa'nın İnegöl ilçesinde korkunç bir olay meydana geldi. Hasanpaşa Mahallesi'nde oturan 36 yaşındaki C.E. ve 23 yaşındaki eşi Hatice Eren bilinmeyen bir nedenle sabah 07.00 civarlarında tartışmaya başladı. Kavganın büyümesi ile C.E. daha fazla öfkelenerek 5 yaşındaki kızı S. ile 3 yaşındaki E'yi odaya kapattı. Daha sonra silahını çıkarak öfkeli koca eşinin kafasına tek el ateş etti. Hatice Eren kanlar içinde yerde yatarken, C.E. aracına binerek, İnegöl Jandarma Komutanlığı Kurşunlu Karakolu'na gitti ve teslim oldu.

Olayı öğrenen eve gelen çiftin yakınları sinir krizleri geçirdi. C. E. ifadesinde ailevi nedenlerle tartıştıklarını, cinayette kullandığı silahı ise dere kenarına attığını söyleyince emniyet ekipleri olay yerinde inceleme yaptı. Suç aleti silah, ekipler tarafından bulunup incelemeye alındı.

Genç kadının cesedi adli tıbba gönderildi. Katil zanlısı C.E. adliyeye sevk edildi. Adliyede bekleyen basın mensupları ise çiftin yakınları tarafından saldırıya uğradı.

Hatice Eren bugün memleketi Bilecik'in Bozüyük ilçesinde Yeni Mahalle Yeşil Cami'de öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Şehir Mezarlığına defnedildi.

Cenazeye Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin, ailesi, akrabaları, sevenleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.